te Geyik, ite sohbet, Dedikodu:)))))

79EB377FC5CE8D4185B4F6C2r.jpg

Brezilya'da temizlikçilik yapan bir adam, alışılmadık bir cinsel saldırı suçundan tutuklandı. 53 yaşındaki Getulino Ferreria Parazio, 400 ineğe tecavüz edip öldürdüğünü itarf etti. Parazio, son tecavüz girişiminde yakalanarak polis tarafından gözaltına alındı. Sorgusunda "Şimdiye kadar 400 ineğe tecavüz ettim. Kadınlar cinsel anlamda bana hiç çekici gelmiyor" dedi. Daha çok sakin görünümlü ineklerin kendisine çekici geldiğini söyleyen Parazio ineğin cinsi hakkında ise herhangi bir özel tercihinin bulunmadığını belirtti.

'ATLARI DA SEVıYORUM'
Tecavüzün ardından kurbanlarının çoğunlukla boğazını kestiğini belirten Parazio "15 yaşındayken bir kadınla cinsel ilişkiye girmeye çalıştım. Ancak yapamadım. Bu kendi cinsimle hayatımdaki tek denememdi. Cinsel arzuyu yalnızca ineklere, bir de atlara karşı hissediyorum" diye konuştu.

hamile9.jpg

1955'te, Kazablanka'nın biraz dışındaki bir köyde yaşayan Zehra Ebu Talip adlı Fas`lı kadın ilk çocuğuna hamile kalır. Doğuma 48 saat kala büyük bir acı içinde kıvranan Zehra hastaneye kaldırıldı. Sezeryanla bir kız çocuğu sahibi oldu ama acıları devam etti.
Aradan çok uzun zaman geçer. Zehra 75 yaşına gelmiş ve acıları yeniden başlamıştır. Evlatlıklarından biri bu durumdan endişelenir ve annesini hemen bir uzmana, Rabat'a götürür.
ultrason.jpg

Doktor karın şişkinliğinin yumurtalıktan kaynaklanan bir tümörden dolayı olduğunu düşünerek, Zehra'ya ultrason çekimini uygun görür. Ultrason sonucunda kendisinin de açıklayamadığı bir kütle olduğunu görür ve Zehra`yı bir radyograf uzmanına havale ederek onun da fikrini almak ister.

ıkinci bir uzman incelemesinden sonra karın bölgesindeki kireçlenmiş kütlenin 46 yıl önce Zehra'nin hamile kaldığı bebeği olduğu anlaşıldı.

Varşova'da hastanede sarhoş halde doğum yapan 38 yaşındaki kadının bebeğinin kanını ölçen doktorlar, litrede 2,9 gram alkol tespit etti.

Anne 5 yıl hapisle cezalandırılabilecek. Bebeğin hayatının tehlikede olmadığını belirten doktorlar, alkolün etkisinin zamanla ortaya çıkmasından korkuyor.

komikbebek.jpg

Çin'in Shaanxi eyaletinin Xianyang kentinde yaşayan kedinin sahibi Granny Feng "Bir meleğe benziyor" dediği kedisinin nasıl 'kanatlandığını" şöyle anlatıyor: "Kedim doğduğunda sırtında iki küçük yumru vardı. Çiftleşme mevsimi geldiğinde bir çok dişi kedi benim kedime ilgi göstermeye başladı. Ondan sonra da kedimin kanatları kısa süre içinde 12 santimetreye ulaştı."

3427907.jpg

Uzmanlara göre milyonda bir görülen bu durum genlerdeki değişimin bir sonucu

ıngiltere'de 40 bin kadının katılımıyla yapılan bir ankete göre, 1.77 m uzunluğunda, 79 kilo ağırlığında, üniversite mezunu, futbolu sevmeyen ve daha önce evlenmemiş erkekler, kadınların "ideal erkek" tanımına uyuyor.

"UKdating.com" adlı çöpçatan sitesinin internet üzerinde yaptığı ankete katılan kadınlar, uzun boylu olmanın genel olarak iyi bir dış görünüşe sahip olmaktan daha önemli olduğunu söyledi. Kadınlar ayrıca, ideal erkeğin sigara içmemesi, daha önce üç ciddi ilişki yaşamış olması, 6'dan fazla kişiyle cinsel ilişkiye girmemiş olması gerektiğini belirtti.

'ıdeal erkek' özellikleri şöyle:

* En az 1.77 m uzunluğunda
* ıyi görünüşlü
* 79 kg ağırlığında
* Yılda en az 30 bin sterlin (69.7 bin YTL) kazanmalı
* Mavi gözlü
* Kısa, koyu kumral saçlı
* Orta yapıda
* Üniversite mezunu
* Daha önce evlenmemiş
* Çocuksuz
* Üç kez ciddi ilişki yaşamış
* Temiz tıraşlı
* Gümüş rengi Mercedes kullanmalı
* Sinemadan hoşlanmalı
* Dışarıda yemek yemeyi sevmeli
* Cinsel partner sayısı 6'yı geçmemeli
* 300 bin sterlinlik (697 bin YTL) bir evi olmalı
* Sigara içmemeli
* Futboldan hoşlanmamalı
* Evcil hayvanları sevmeli

la bu gacıyı tebrik etmek lazım...bu iş güç arasında bir de topik açmışş..
hayırlı olsun cindy bebeğim..

duygu topiğin hayırlı olsun güzel paylaşımlar dilerim eklediğin konuları okudum hepsi çok ilginçti paylaşımın için saol

X