- 20 Aralık 2008
- 1.815
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi duygussduyguss
duygucum ben pek tecrübeli sayılmam bi kez kazara kaçıverdi o da çocuk olmuş daha 5 aylık evliydim, o yüzden bana bakma sen canım nasibinde varsa olur inşallah
bana müsade kızlar oğlan erken kalkıyo sabah
yarın görüşmek üzere
başlıcam cnm ya
ama ne bilim korkuorum ilk ya hani
Maaşını yeterli bulmayan başkan, ek bir iş yaparak 5 bin dolar daha kazanıyor
Macaristan Merkez Bankası'nın 7,8 milyon forint (yaklaşık 40 bin dolar) maaş alan Başkanı Andras Simor'un ek iş yaptığı ileri sürüldü.
Macaristan'da günlük yayımlanan siyasi gazete Magyar Nemzet'te çıkan haberde, Simor'un 40 bin dolar maaşı az bulduğunu, bu nedenle ek bir iş yaparak 5 bin dolar daha maaş aldığını duyuruldu.
Macaristan Anayasa Hukukçusu Attila Simon, yaptığı açıklamada, Andras Simor'un Macaristan Merkez Bankası Başkanlığı'ndan başka görev yapmasının yasal olmadığını, oysa Simor'un Budapeşte Müzik Akademisi'nin Ekonomi Yönetiminde danışmanlık görevi yaptığını, bunun karşılığında da aylık 1 milyon forint (5 bin dolar) aldığını söyledi.
Attila Simon, Simor'un akademideki görevini bırakmaması halinde hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı
başla başla sen heç korkacak birşey yok
kaç yıllık evlisin bu arada
1 yıllık evliyim cnm daha erken diceksin dimi:)
Karaman'da Tahsin Ünal Mahallesi'nde oturan R.B. (27), evde bacaklarındaki tüyleri temizlemek istedi. R.B, kolonya sürdüğü bacaklarındaki tüyleri yakmak için çakmağı kullanırken yanındaki kolonya şişesi alev aldı.
Bacakları yanan R.B, Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan genç kızın bacaklarında ikinci derece yanık olduğu bildirildi.
yok aslında kendini hazır hissetmenle alakalı
çocuk büyük sorumluluk çünki
hazır hissediomuyum bilmiyorum ama sadece istiyorumm
bence çok acele etme
haberlerininde maşallahı var bacum kaydirigubbakcemile3