te Geyik, ite sohbet, Dedikodu:)))))

ANGELINA JOLIE-BRAD PITT ÇıFTı, ıKıZ BEBEKLERıNıN RAHATSIZLIĞI NEDENıYLE SIKINTILI GÜNLER GEÇıRıYOR!... P { margin: 0px; } Hollywood'un en güçlü anne ve babası Angelina Jolie ve Brad Pitt her ebeveynin yaşayabileceği bir kaygı yüzünden zor günler geçiriyor. Jolie ve Pitt ya da magazin basınının onlara taktığı adıyla Brangelina; ikiz bebekleri Knox Leon ve Vivienne Mercheline'ın hassas sağlık durumu nedeniyle çok endişeli.

Life& Style dergisinin iddiasına göre, çift, geçen yıl dünyaya gelen ikizler Knox Leon ve Vivienne Marcheline'in sağlık sorunları nedeniyle onları kapalı kapılar ardında ve steril bir ortamda tutmak zorunda. Konuyu "Angelina Neden ıkizleri Saklıyor" başlığıyla kapağına taşıyan dergi iddiasını da çiftin bir aile dostuna dayandırdı.

Brangelina çiftinin bir aile dostunun dergiye anlattığına göre hem Leon hem de Vivienne'in sindirim sistemleri ile ilgili sorunları var.

SON DEDıKODUUU :d:d

hadi bakalım kız ağustosun 20 sinde ramazan giriyor o zaman zor olur 20 sine kadar çok çalışın :kedi:

ne diyelim süpersin
senden alırız artıkın son dakka haberlerini:lepi:
dooğa rutkayıda senden öğrendim:1shok:

duygucum ben pek tecrübeli sayılmam bi kez kazara kaçıverdi o da çocuk olmuş daha 5 aylık evliydim, o yüzden bana bakma sen canım nasibinde varsa olur inşallah

bana müsade kızlar oğlan erken kalkıyo sabah
yarın görüşmek üzere

tamam bitanem iyi geceler sana cnmmmm yine beklerisss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…