te Erkeklerin 'G' noktas

Sardunya amma hareketlendirdin bu cinsellik topiğini he, aferin sanavereliniortak

Baksanıza millet kendi G noktasından çok erkeklerine takık vaziyettekaydirigubbakcemile3

dinime küfreden müslüman olsa...şakkıdı
sabahın köründe harıl harıl nokta arayan kim acaba...?

kahkahalarımın sesi ordan duyuluyor mu:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

burası izmir duyulur görülür onaylardan geçtiği gibi tüm sesleride duyar:jeyyar::jeyyar:

dip-hep- usssssssssss:roflol::roflol:

:roflol::roflol:
bıraktımı akışa bari
:roflol::roflol:

Valla yafrim biz moladayız şuanda...Biter bitmez akıcam gecelerekaydirigubbakcemile3
Nokta mokta hak getire

kahkahalarımın sesi ordan duyuluyor mu:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Heee duyduk duyduk,rahat ol...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

Son düzenleme:

sengözlerimebaksanabbuyır:smiley-cool::1ninca:kötükedihüso

Erkeklerin G noktasını bulmak kolay. Ancak, çoğu zaman erkekler anüslerine yakın dokunulmasından hoşlanmadıklarından, buna izin vermiyor. Erkeğin G noktası anüsten bir baş parmağı mesafe uzaklıkta. Kolayca ulaşmak için sırtüstü yatarak bacakların karın bölgesine çekilmesi tavsiye ediliyor. Baş parmakla ulaşılmak istenen bölge prostat. Dışarıdan G noktasını uyarmak için testisler ile anüs arasındaki bölgeye baskı uygulamak yeterli.

bundan sonra anlasılan yataga mezrolarla gırcez.. :roflol: :roflol: yoksa bı barnak boyu assagı bı barnak boyu yukarı derken aıle facıası neyım olmasın.. :jeyyar:

bı sure ayrı yasayın.. alkisalkisalkis
bak ıstee ben buna ımzamı atarım..
:hooray:

benim mezura ile de şansım yok ...kocam benim barnamı kırar vallahi kaydirigubbakcemile3

kendı bılır ablam.. :umursamaz: ısın ucunda nokta kapmaca var.. delikafadulden :roflol: :roflol: bulamadın mı o baskaa ama arazı de arastırma yapmak lazım.. kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

hergün 1mm 1mm ilerlerse hedefe ulaşır :roflol::roflol:

yaw ben tahriki mahriki huylanmayı anlıyorumda, G noktası neyin nesi oluyo onu anlamadım bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…