- Konu Sahibi Halikarnas
-
Vay anasını, icraata geçiyim bari bugünden tezi yok.-tatlicadiarzu-
baş parmağımla bir hamle yapsam kocam g bölgesine allama tekmeyi sallar bana napıyon ben i...miyim diye.kalsın annem almimmmkaydirigubbakcemile3
boşuna uğraşma bence bunların tarif ettikleri yerleri bulana kadar uyuya kalırsın sen :sinifsinif:
çok yararlı bi bilgi oldu bu:))))))
ama uygulayamiyyycim ben bekar bir genç kızım, bide evli olsamda barnağımı o tür yerlere sokacağımı düşünmüyom:)))) ölçüp biçip g noktası arayacaz he:))))))
baş parmağımla bir hamle yapsam kocam g bölgesine allama tekmeyi sallar bana napıyon ben i...miyim diye.kalsın annem almimmmkaydirigubbakcemile3
çok yararlı bi bilgi oldu bu:))))))
ama uygulayamiyyycim ben bekar bir genç kızım, bide evli olsamda barnağımı o tür yerlere sokacağımı düşünmüyom:)))) ölçüp biçip g noktası arayacaz he:))))))
O benimkini bulursa bende düşünürüm bulmayı
boşuna uğraşma bence bunların tarif ettikleri yerleri bulana kadar uyuya kalırsın sen :sinifsinif:
Sokmıycan lan, bak ne diyolar.
Dairesel hareketler yapın.
- Kesinlikle çok yavaş olun, çok hassas bir bölge, kendinizi kaptırıp biraz sertleşirseniz can yakabilir. Bu da konsantrasyonu dağıtır.
- Sekse başlar başlamaz erojen bölgede gezinmeyin. İlk zamanlar partneriniz rahatlamaya çok yaklaştığı anlarda başlayın. Zamanı giderek öne çekin.
- Kesinlikle sert bir tenle yapmayın, onu zımparalıyormuş gibi olmasın. Kayganlaştırıcı veya o işlevi görebilecek kremler sürebilirsiniz. Elleriniz de buz gibi olmasın.
kendimi Haydar dümen ilan ediyorum:lepi:
dümene bak dümene :icecream:
kuzum dümen:jeyyar:
dümeniniz kuzumsa rotanız g noktası:roflol::roflol:
G noktası ne ki. Ben alfabeyi sıralarım bee, hey yavrum heyşakkıdı
:icecream::icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?