te balay otelmz

ayy cnm uzuldum gercekten ayy pıslıkler yaa aynı sey benım basımada gelse bende sınırlenırım yıne gıtmeden once acenteyı arayıp tekrar tekrar balayı cıftı oldugumuzu hatırlatmakta fayda var ıns bı aksılık olmaz bu arada yorumun ıcın cokkk tesekkurler bıraz olsun ıcımı rahatlattın otelın ıyı olmasına sevındım cnmcım

merhaba minilya balayı cifti olarak fiyetı nedir otelin bende 12 ekimde giriş yapmayı düşünüyorum

merhaba minilya balayı cifti olarak fiyetı nedir otelin bende 12 ekimde giriş yapmayı düşünüyorum

cnm bızde 12 ekımde gırıs yapıcaz :)))
cnmcım bıraz gec oldu cvp verısım ama kusura bakma ets de fıyatı 80 tl ama bız erken rezerve ettırdık bıze 56 tl ye gelmıstı kısı bası fıyatı sımdı ıstersen bakarsın okışş:)

aradım ets kişi başı 85 tl istiyor erken rezervasyon bitmiş ama turkcell indirimi varmış %25 onunla birlikte kişi başı 63 tl

olur valla neden olmasın :)

belkım gorusuruk kızz bu arada onur aır den bıletlerıde aldık ıkı kişi gıdıs donus 306 tl tutuo

aradım ets kişi başı 85 tl istiyor erken rezervasyon bitmiş ama turkcell indirimi varmış %25 onunla birlikte kişi başı 63 tl

cnm bak ne guzel ıste bızde zaten yuzde 30 ındırımlı almıstık sımdı sen yuzde 25 ındırımlı alıcaksın super bence hıc kacırma derım

kızlar hepinize mutluluklar..
ben 25 aylık evliyim..balayına çok lüks, meşhur ve oldukça pahalı bir otele gitmiştik..erken rezervasyonla 2 sene önce 2000 lira ödemiştik..ve oradan kaptığımız bir hastalıkla 2 senedir uğraşıyoruz..duşlara,çarşaflara,havlulara çok dikkat edin nolur..mümkünse havuzu tercih etmeyin,denize girin..
böyle bir başlık görünce uyarmak istedim..
Allah mesut etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…