te balay otelmz

minilya

BOND GIRL 007
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
3.161
26
73
İstanbul
HOTEL LA MER

Balayı Paketi

Girişte odaya meyve sepeti ve şarap ikramı
İlk sabah odaya kahvaltı servisi
Her sabah odaya gazete servisi
Bir akşam özel bir mekânda ( alacarte restoran veya tesisin uygun göreceği özel bir mekân) akşam yemeği
Balayı çiftine 1 defaya mahsus ücretsiz masaj

burası nerde canım.bir de fiyatlar hakkında bilgi verirsen sevinirim...

cnm hemşom dıyım sana gızz bende aslen bursa lıyımmm neresındensın sen ?
cnm ets turdan gır arama butonuna la mer yaz cıkar zaten orda tarıh aralıgına gore fıyat degısıo ama fazla ucuk fıyatı yok uygun fıyatları yanı bı bak ıstersen orda tam resımlerıde var artı google dan arattırırsan sayfası cıkıo orda vıdeo su felan var ordan bakabılırsın..

Aa benimde balayı otelim burası
Çok güzel bir yer doğayla içiçe olması tercih nedenlerimdendi....hihoyyytkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

Aa benimde balayı otelim burası
Çok güzel bir yer doğayla içiçe olması tercih nedenlerimdendi....hihoyyytkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

ay ne guzel valla..
cnm sız hangı tarıhte gıdıceksınız?
bu arada benım arkımde burayı tercıh ettı oda 6 gece rezervasyon yaptırdı ve benden ıkı hafta once burda olucak ınss

bursa osmangazideyim canım..tavsiye üzerine mi yoksa kendin mi araştırdın hemşookafamçokkarıştı

bursa osmangazideyim canım..tavsiye üzerine mi yoksa kendin mi araştırdın hemşookafamçokkarıştı

hımm osmangazıyı bılıorum daha yakınlarda kalıo ıstanbula bız mustafakemalpaşa cnm bursadan uzaklıgı bı saat felan balıkesıre yakın bı yerlerde bılırsındır..

hemşom benım arkım gecen sene gıttı bu otele cok memnun kalmıslar anlattılar bende bı bakım dedım öle yanı..
ama ets turda calısanlarda otel ıcın ıyı konustular onlarında etkısı oldu tabı..

sakın böyle bir aptallığa düşmeyin.:1no2:Gerçi yaşadığı zaman insan anlar nasıl bunu yazdığımı sorarsanız eşim oranın eski sorumlu çalışanlarındandı.

güzel bir yere benzio bence

cnm ben cok begendım otelı ve rezervasyon yaptırdım herkes memnun olucak dıe bişi yok sonucta ama memnun olanlar cogunlukta..
hatta benım kız arkadasımda bu otelde yaptı balayını ve de cok cok memnunlar..

arkadaşlar genelde turizmin içinde olanların hiç bi oteli övmediğini söylemeliyim ..ordaki işleri ortamları neyin nasıl olup bittiğini bildikleri için.. -tatlicadiarzu-

canım bende turizmciyim ancak o otel hakkında pek bilgim yok senin anlattıgın kadarıyla güzel..umarım beklediğinizden daha memnun bir şekilde ayrılırsınız..moralinizi bozmayın a.s.:1hug:

cnm cok tsk ederım yorumun ıcın cok saol:))
inş dedıgın gıbı memnun ayrılırız :))

bende 7 ekim için bu otele rezervasyon yaptırdık nişanlımla uumarım herşey gönlümüzce olur sen nezaman gidiceksin acaba ?

bende 7 ekim için bu otele rezervasyon yaptırdık nişanlımla uumarım herşey gönlümüzce olur sen nezaman gidiceksin acaba ?

hayırlısı olsun cnm bız 12 ekımde gırıs yapıcaz 16 ekımdede cıkıcaz 4 gece 5 gun kalıcaz kısmetse :))

Bizde La Mer de yaptık balayımızı gerçekten otel çok güzeldi,sadece gittiğimz tur şirketi ets sağolsun bizim balayı çifti olduğumuzu söylemeyi ihmal etmiş,balayı için sunulan hiç bir imkandan yararlanamadık,düşünsenize odaya bir girdik bize single 2 tane yatak verdiler,şaka mı yapıyosunuz,biz balayı çiftiyiz,"burda öyle gözükmüyo"dediler bize şok olduk,ilk gün yatakları birleştirerek yattık,2.gün oda değişti,oysa düğün davetiyemizi vs.herşeyi göndermiştik,hemen gidip acentayı ayağa kaldırdım,sağolsunlar biraz ilgilendiler,ama otele diyecek lafım yok otel çok güzel,ama eşim dönüşte ağızlarının payını verdi,kısacası ets bizim tatilimizin ilk 2 gününü zehir etti,ve sayelerinde ne oda kahvaltıdan,ne spa dan,ne alacarte dan hiç birinden yararlanamadık.....lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…