Bizde La Mer de yaptık balayımızı gerçekten otel çok güzeldi,sadece gittiğimz tur şirketi ets sağolsun bizim balayı çifti olduğumuzu söylemeyi ihmal etmiş,balayı için sunulan hiç bir imkandan yararlanamadık,düşünsenize odaya bir girdik bize single 2 tane yatak verdiler,şaka mı yapıyosunuz,biz balayı çiftiyiz,"burda öyle gözükmüyo"dediler bize şok olduk,ilk gün yatakları birleştirerek yattık,2.gün oda değişti,oysa düğün davetiyemizi vs.herşeyi göndermiştik,hemen gidip acentayı ayağa kaldırdım,sağolsunlar biraz ilgilendiler,ama otele diyecek lafım yok otel çok güzel,ama eşim dönüşte ağızlarının payını verdi,kısacası ets bizim tatilimizin ilk 2 gününü zehir etti,ve sayelerinde ne oda kahvaltıdan,ne spa dan,ne alacarte dan hiç birinden yararlanamadık.....lmaz:
ayy cnm uzuldum gercekten ayy pıslıkler yaa aynı sey benım basımada gelse bende sınırlenırım yıne gıtmeden once acenteyı arayıp tekrar tekrar balayı cıftı oldugumuzu hatırlatmakta fayda var ıns bı aksılık olmaz bu arada yorumun ıcın cokkk tesekkurler bıraz olsun ıcımı rahatlattın otelın ıyı olmasına sevındım cnmcım