Evet eskiden kirlendin mi diye sorarlar ki bizim cevrede hala kullannlar varşimdilerde böyle söyleyen hiç duymuyorum ama eskiden kadınlar kirlendim derdi, hatta bazıları "kirliyken yaptığın kek tutmaz" falan derdiçocukluğumdan altın günlerdinden inciler
İnsallah ban yemem ama kuranda da esleriniz temizlendikten sonra size helal klınan yerden yaklasin demez mi... demek ki malesef islam da kirli olarak goruyor ki temizlendikten sonra diyor... Bazı seylerede cok takilmamak gerek sırf muhalefet olmak icin elestirmek bana pek mantıklı gelmedi su konu... Adet kanıda pistir ayrıca yahu sizde kutsallastırmayaydınız iyidi...
İnsan insana öyle şey yapar mı kararsız?Nasil travma olmaz?? Cinsellik duydugum en igrenc seydi. Kimin aklina gelir erkegin pipisini oraya koymayi! Yurtdisinda yasadigimiz icin hatta ögretmene diyordum "sen yalnis biliyorsun, Türklerde böyle birsey yok" diye tutturmustum
Yani senin yerinde olsam "gözümde birsey vardi" konusmasini tercih ederdim
Kutsallaştırmak... Herhangi bir şeyi kutsal olarak nitelendiren biri değilim ama şundan dolayı kutsal olarak görülebilir. Üremek için adet görmek zorundasınız. Ve erkeğin aksine kadın doğurgandır, yani hayat verendir, hayat verebilmesi için de adet olması lazım.İnsallah ban yemem ama kuranda da esleriniz temizlendikten sonra size helal klınan yerden yaklasin demez mi... demek ki malesef islam da kirli olarak goruyor ki temizlendikten sonra diyor... Bazı seylerede cok takilmamak gerek sırf muhalefet olmak icin elestirmek bana pek mantıklı gelmedi su konu... Adet kanıda pistir ayrıca yahu sizde kutsallastırmayaydınız iyidi...