Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9-10 yaşındaydım ve annem gayet uygun bir şekilde neyin ne olduğunu anlattı
Hiç öyle travma falan bırakmadı ya, çok duygusal ve duyarlı bir çocuk değildim sanırım
Nasil travma olmaz?? Cinsellik duydugum en igrenc seydi. Kimin aklina gelir erkegin pipisini oraya koymayi! Yurtdisinda yasadigimiz icin hatta ögretmene diyordum "sen yalnis biliyorsun, Türklerde böyle birsey yok" diye tutturmustum
Yani senin yerinde olsam "gözümde birsey vardi" konusmasini tercih ederdim
Nasil travma olmaz?? Cinsellik duydugum en igrenc seydi. Kimin aklina gelir erkegin pipisini oraya koymayi! Yurtdisinda yasadigimiz icin hatta ögretmene diyordum "sen yalnis biliyorsun, Türklerde böyle birsey yok" diye tutturmustum
Kadınlarda kullanıyor diye yazılmış olabilir, bilemedim şimdi
Aman neyse ki kirlinin sözlük anlamında yazıyor Hala'n geldi mi denmesi daha kötü ya, beterin beteri durumu
Yooo bende hiç travma falan olmadı kız Gamsızmışım demek kiNasil travma olmaz?? Cinsellik duydugum en igrenc seydi. Kimin aklina gelir erkegin pipisini oraya koymayi! Yurtdisinda yasadigimiz icin hatta ögretmene diyordum "sen yalnis biliyorsun, Türklerde böyle birsey yok" diye tutturmustum
aayy çok güldüm canım biz türkler yapmayız öyle şeyler ha
aslında başlıktaki tanımda saçma, aybaşı nedir yahu
aynenKomple yok olsakta erkek erkeğe naparsanız yapın birbirinize hallenirsiniz artık rahat edersiniz derdiniz o mu ki
valla yoğurt mayaladım hep tutmadı chess ayrıca turşuda bozulurmuş ama onu deneyimlemedimşimdilerde böyle söyleyen hiç duymuyorum ama eskiden kadınlar kirlendim derdi, hatta bazıları "kirliyken yaptığın kek tutmaz" falan derdi çocukluğumdan altın günlerdinden inciler