Lekeler, Çiller TCA'nın Orjinalliğini Tespit Etmede Basit Bir Yöntem İlgili Kişiden

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
34
MAlum sitede satılan TCA'dan bahsediyorum arkadaşlar şu ara duyumlarıma göre kostik sodayı bile tca diye satanlar varmış ki bu çok tehlikeli ve insan hayatıyla oynanıyor.Bende satıcıyla iletişime geçip açık açık sordum mesajlaşma bilgilerini ve yazdıklarını paylaşıyorum bilginize...

BEN: Cilt tipinize göre peeling oranları hakkında bilgi alabilirsiniz demişsiniz.
Acaba ürünle ilgili ayrıntılı bilgiye sahipmisiniz önce onu sorayım? birde söylentiler var sahte tca'lar piyasada ve kostik denen aşındrıcı maddenin inceltilmiş halini sattıklarını duydum sadece bilgi amaçlı söylüyorum.Böyle bişey varsa nasıl anlayabilirz herhangi bi belge sunabiliyormusunuz çünkü çok ciddi bi ürün yanlış kullanıldıgında yada dediğim madde varsa içerisinde insan hayatını olumsuz yönde etkileyebilir,hatta mahfedebilir. TCA'nın orjinalliğiyle ilgili nasıl tespitte bulanabiliriz çünkü dediğim gibi kostiği bile tca diye satanlar varmış ki bu korkunç bişey

SATICI: Merhaba, piyasada sahte ürünler olabilir doğrduru dikkatli olmak gerek. Bizim satışını yaptığımız ürün orjinaldir, gerekli belgeler ve faturalar gitti gidiyor yönetiminde bulunmaktadır zira tca bir kozmetik ürün değil bir laboratuvar kimyasalı olduğundan gerekli şartlar sağlanmadığında yasaklı ürünler listesinde yer almaktadır ve risklidir zira bir kullanıcı herhangi bir biçimde cildinde hasar meydana getirebilecek yanlış bir kimyasal kullandığında bunun muhatabı satıcı ve ürünü satın almış olduğu satış kanalıdır hukuki açıdan.Bu yüzden de ben açıkçası şimdiye kadar kostik soda satanını hiç görmedim ve duymadım ama TCA yerine AHA içeren asitleri satanları gördüm(o tuzağa düşenlerden biri bendim) bu yüzden de bir çok kullanıcı 14 seans TCA uyguladım hala cildimde düzelme yok şikayeti ile geliyorlar yazık ki...

Kostik soda yani sodyum hidroksit ile tca yı ayırmak basittir... Eğer size gelen ürün kostik soda ise yarım gramını 9.5 gr su ile karıştırın, elinizde yağlı his bırakıyorsa kostik sodadır ayrıca TCA nın kendine has mayhoş bir kokusu vardır ama bunu tarif edebilmek biraz zor şöyle anlatayım hidrojen peroksit ile çürümüş meyve kokusu karışımı enterasan bir kokusu vardır.

Birde bilgi olarak söyleyebileceğim şey şudur... Bizim kullandığımız TCA Markası Merck Sharp firmasınındır ki bu firma hem ilaç, hem laboratuvar kimyasalı hem yarı kozmetik ürünler üretir ancak, Merck Sharp Tca granül olarak satışa sunulur ve saf su ile çözündürülür ve yalnızca 100 gr, 250 gr ve 1000 gr çeşitleri vardır bu granülün doğal olarakda kullanıcılar 100 gr granül ürün alamayacakları için biz direkt 30 ml belli oranlarda çözündürerek ve bunları kahverengi cam şişe içerisine koyarak gönderiyoruz söylediklerimi teyid etmeniz için kısa bir google araştırması yeterli olur sanırım... Bunun dışında dediğim gibi ürünün orjinal olduğuna dair gerekli belgeler gitti gidiyor yönetiminde mevcut hatta geçen hafta kendileri tarafından istendi bu belgeler...

Şimdi birde şu var, ben daha önce dediğim gibi tca yerine aha içeren meyve asitleri satıldığına şahit oldum, bu yüzden forumlarda yorumlar okuyorum diyorlarki 3 dakika bekletiyorum...
Bu mümkün değil, benim kullandığım ve satışını yaptığım ürünün maksimum bekleme süresi 30 saniye, 30 saniyede frozen denen olay gerçekleşiyor, eğer ki bekleme süresi artarsa soyulma daha derin olur ki buna gerek yok mesela...

Saygılar... Bilginize arkadaşlar

X