Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım her ikisine de yarayan bişey.. cilt soyucu bi özelliğe sahip içeriği çok önemli değil cildim soyulmadan bacağımdaki görünümden kurtulmam mümkün değil.. henüz gelmedi yarın öbürgün gelir.. bacaklarımın normale döneceğine eminim. yaptığım an da paylaşımlarım da başlıcak.. hatta öyle ki benim kollarımı da almamdan mütevellit kollarımda da mevcut onlara da tca uygulamayı düşünüyorum..
Eki Görüntüle 545456 evet bayanlar yaklaşık 2 yıldır batık problemi yaşıyorum ve sıkma hatta iğneyle deşme gibi hobilerim olduğu için bacaklarım şuan bu görünüme sahip bi de bu iyi hali... yarın doa kozmetikten %25lik tca kimyasal peelingim gelicek günü gününe bacaklarımın durumu resim çekip burada paylaşıcamEki Görüntüle 545451
Slm karamelim tca uyguladın mı faydasını gördün mü gectimi
batıkların ne durumda ?
selam,ben de almayı düşünüyorum,şu an ne durumdasın merak ettim :) paylaşırsan sevinirim.
elvinaa benimkilerde az sayıda koyu renkli baya.sen lekelerinden tamamen kurtuldun mu o maske sayesinde bacağındaki.