- 20 Ağustos 2013
- 784
- 451
senden ilham aldım ben de şu nasır solisyonunu deniycem. contraxtubx jel bildiğim kadarıyla ameliyat izlerini ve doğum çatlaklarını gideriyor. dövmenin kalan izinin yok olmasında işe yarayabilir. dur bakalım bende varım ve resimleri paylaşacağım inşallah kurtuluruz
merhaba :) ben TCA denemedim. çok duydum hatta birebir görüştüm satıcısıyla. bana 15 seansta çıkar dedi. açıkcası o kadar beklemeye de niyetim yoktu. sonra lemoru denedim küçük bi bölümde görmüşsündür ilk resimlerde. ilk kabuğu attı renginde de baya açılma var şu an kabuk bağlamasını bekliorum. tamamen düşer mi o küçük bölüm gibi bilmiorum inan. iz kalmıo. kırmızı duruo, görünüo resimlerde ama onuda contratubex le halletmeyi düşünüorum. onun içinde baya araştırdım ve gösterdiğimiz doktor onunla geçebileceğini söyledi kırmızılığın. ben yine paylaşıcam resimleri kabuk bağlamasını bekliorum. en büyük sorunum gitti üstteki mürekkep komple kabuk bağlayıp attı. şimdi 2.yi bekliorum işte. olmazsa bi daha sürcem daha kolay kabuk bağlayıp atsın diye. paylaşırım gidişata göre :)
aynen bende başlıycam çok çok paylaşalım burda olur mu kurtulalım bu döğmeden artık lemoru deniycem oda olmazsa lazer inş çıkar bir an önce ;(
merhaba :) ben TCA denemedim. çok duydum hatta birebir görüştüm satıcısıyla. bana 15 seansta çıkar dedi. açıkcası o kadar beklemeye de niyetim yoktu. sonra lemoru denedim küçük bi bölümde görmüşsündür ilk resimlerde. ilk kabuğu attı renginde de baya açılma var şu an kabuk bağlamasını bekliorum. tamamen düşer mi o küçük bölüm gibi bilmiorum inan. iz kalmıo. kırmızı duruo, görünüo resimlerde ama onuda contratubex le halletmeyi düşünüorum. onun içinde baya araştırdım ve gösterdiğimiz doktor onunla geçebileceğini söyledi kırmızılığın. ben yine paylaşıcam resimleri kabuk bağlamasını bekliorum. en büyük sorunum gitti üstteki mürekkep komple kabuk bağlayıp attı. şimdi 2.yi bekliorum işte. olmazsa bi daha sürcem daha kolay kabuk bağlayıp atsın diye. paylaşırım gidişata göre :)
ladybeto dövmenin son halinin resimlerini paylaşabilirmisin merakla senin resim paylaşmanı bekliyorum.
kızlar ankarada bi yer var asit falan olmadan siliyolar dövmeyi hemde profesyonel olarak ne acı ne yanma ben kaşımı sildirdim şimdi yeni üye olduğumdan nasıl resim yüklenir bilemiyorum ama en kısa zamanda önceki ve sonraki halimi koyarımmmm[/Q
Arkadaşım bende Ankaradayım.Sildirdiğin yerin adı ne..Benimde bir an önce sildirmem lazım..Yardım edersen çok sevinirim...Ücretleri nasıl hangi yöntemle siliyolar..İz kalıyormu..Sildirdiğin yer hakkında bilgi verirsen sevinirim..Bu dövmeler yüzünden kocamla papaz oldum.ACİL YARDIM LÜTFEN...
LadyBeto dövmen ne durumda acaba.Son hali nasıl bi gelişme var mı silinmesinde???
bu ürün çok güzel.zaten malum satış sitesindeki dövme ve siğiller için olan orjinal ve saf olan ürün bu.fiyatıda diğer tca lara göre oranı yüksek olduğu için daha pahalı.ama dikkat et arkadaşım.taşırmadan kullan.kahverengi lekeler kalmasın kendi cildinde.güneşten koru.bol bol bepanthen kullan..resimleri bekliyoruz.ben göz çevresi olduğu için cesaret edemedim.
Canım dövmenin son durumu nedir acaba? Ben de nasır ilacı kullanmak istiyorum. Seninkinin durumunu merak ettim :)
LadyBeto dövmen ne durumda acaba.Son hali nasıl bi gelişme var mı silinmesinde???
canım dövmen ne durumda ? fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruzzzz :)
senden ilham aldım ben de şu nasır solisyonunu deniycem. contraxtubx jel bildiğim kadarıyla ameliyat izlerini ve doğum çatlaklarını gideriyor. dövmenin kalan izinin yok olmasında işe yarayabilir. dur bakalım bende varım ve resimleri paylaşacağım inşallah kurtuluruz
arkadaşlar nasır solüsyonundan sonra dövmelerinizin son hali nasıl.resim paylaşırsanız çok sevinirim.bende denemek istiyorum.
Kızlarrrr merhabaaa :) kusura bakmayın uzun süre giremedim, ev taşıdık iş falan derken :) dövmemin son halini hemen yüklüorum size :)
ilk başladığımda dövmemin hali :)
bunlarda uygulamadan sonra az önceki çektiğim resimler :)
kızlar son uygulamamda çoğu yere sürememişim o yerler açıkca belirgin zaten daha koyu duruo :) kabuk düştükten sonra biraz daha silindi dövmem. hiç rahatsız etmio bu halide silik durduğu için :) aralık gibi falan o son kalan siyah yerlere ve silikleşen yerlerede uygulıcam. bu arada ne bi iz ne bi acım yok kızlar :)
bende resim yüklemeni bekliyordum :) baya bi çıkmış sanırım gidecek :) bende alıcam bu solisyondan daha sonra süreklimi krem sürdün ?