ne demek esracım bırsey dııl zaten sen burda bende yazmasam coooooooook cevap alamazdın cunku bayadır buraya uğrayan yok yanı benımde sorularım hep yanıtsız kaldı burada beklemedeyım bakalım bırde ben burada baya bır okudum yazılanları ankarada hacettepe hastanesınde yaptıklarını falan okudum eger saglık guvencen varsa unıversıte hastanelerıne bır gorun bıraz ısrar et derım belkı oradada yaptırabılırsın benım pek durumum yok ondan saglık guvencemı kullanarak yaptırmayı dusunuyorum ben arastırma halındeyım cunku burada fıyat aldım seans bası 150 lıra dedıler yukarıdada ayzmıstım bende asla altından kalkamam onun
selam kızlar
uzun zamandır uğramıorum foruma çok yoğunum düğün hazırlıkları yapıorum
kılıçbalığı da gelmiyor ne zamandır
ben 50 lik tca yı uygulattım size sonuçlara yazıcam henüz kırmızı.2 dk tuttup çünkü çok acıdı ciğer gibi kızardım henüz çok yeni dün yaptırdım gelişmeleri yazıcam
yalnız 70 lik tca nın acısını düşünemiorum bile.ya da benim acı eşiğim oldukça düşük.50 lik bayağı bi yaktı beni.bepanten sürüyorum arada bir.umarım geçer ve size müjdeyi veririm.sonucu alınca yazıcam.
pek bakamıorum foruma çook işim var kızlar..hoşçakalın.
ben nasıl kullanıldıgı bılmıyorum tam olarak ama dıger topıklerde yazıyordu galıba gozume carpmıstı yanı umarım ınsallah ıse yararda kurtulursun canım gogus bolgesınde olan catlaklar ne denlı can sıkar cok cok ıyı bılırım ben cunku ınsallah kurtulursunda bende ızınden gelırım ama ne olur yaz buraya ya dıgerlerı gıbı yapma lutfen bgn boyle boyle oldu yazıcam dıyorlar bır daha gıren yok valla meraktan catlıyoruz bızde burada e oldu dıye valla selıncım yapıstım sana bırakmam pesını bıl :) cunku benımde gogus bolgemde var catlaklar ve psıkolojı dıye bırsey kalmadı herseyı dener olduk sonuc arıyorum bende senın catlaklar kac yıllık yenımı yoksa bırde tca derecen ne onuda yazabılırmısın
anam ankara dıyo sehıre valla senınkılerde gelısme olursa arkadasının yanında alırım solugu canım haberın olsun tcamı alırım gıderım kapısında yatarımHerkese merhaba, uzun süredir forumların takipçisiydim, ve TCA yı çok merak ediyordum:))) Dün itibari ile Güzellik Uzmanı bir arkadaşımın yardımı ile %30 luk TCA uygulaması yapmış bulunuyorum.Basendeki beyaz çatlaklara uygulama yaptık. Şu anda kırmızı-kahve arası ve gergin. Ama sanki soyulup dökülüp gidecekmiş gibi bir duruş gözlemliyorum:)) Gerçi arkadaşım ilk seanstan mucize bekleme dedi ama,neyse:)) Ben gelişmeleri buradan sizlere yazacağım. Umarım herkes kurtulacak. Sormak istediğiniz bir şey olursa da seve seve yanıtlarım.
anam ankara dıyo sehıre valla senınkılerde gelısme olursa arkadasının yanında alırım solugu canım haberın olsun tcamı alırım gıderım kapısında yatarımbana da uygula banada uygula dıye ee cuzu bır mıktara anlasırız heralde ne dersın ?vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?