Evet araştırırken buldum Habibullah Bey'in mesajını oradan kopya ettim...%20 lik ancak üst katmanlara etki ettiği için çatlaklarda işe yaramıyor maalesef,ancak yüzdeki ince kırışıklıklar için
Bence dermatologların açtığı güzellik merkezlerini araştır.Anadolu yakasında bir kaç yer var...Dün akşam araştırırken gördüm...
saol tşkr edrm
özelden msj atmştm dönmedim bana.
bi çözüm bulamıyorum şunlara.
neden yaaaaaaaa
kılıçbalığı
bana tca uygulayacak bir uzman buldum.
ancak %50 likmi % 70 lilmi konusunda karar veremedik.
sence % 50 lik yapsak daha güvenlimi olur
uzman daha önce % 20 lik uygulamalar yapmş.ancak yüzde 70 ciddi anlamda yara vs gibi
şeyler yapıyormu sen uygulamıştın bizi bilgilendirirmsn??
saol.
kılıçbalığı
bana tca uygulayacak bir uzman buldum.
ancak %50 likmi % 70 lilmi konusunda karar veremedik.
sence % 50 lik yapsak daha güvenlimi olur
uzman daha önce % 20 lik uygulamalar yapmş.ancak yüzde 70 ciddi anlamda yara vs gibi
şeyler yapıyormu sen uygulamıştın bizi bilgilendirirmsn??
saol.
Sevgili KılıçBalığı nickli arkadaşım,
Öncelikle çok teşekkür etmek istiyorum sana, yardımlarından, sabrından, hoşgöründen dolayı; bu konudaki tüm mesajlarını tek tek okudum diyebilirim:) İlk defa yazıyorum foruma ve çatlaklar aynen sendeki gibi ergenlikten beri başımın belası; boyum birden uzayınca... Denemediğim bir tek tca kalmıştı, böyle bir uygulamadan da sayende haberim oldu... O kadar detaylı ve özenli anlatmışsın ki herşeyi zaten ve bunca iyi niyetine rağmen arada çıkan o saçma yorumları ayıpladım okurken... Ben bu uygulamayı geçen hafta Ankara'da bir dermatologa yaptırdım; ama maalesef daha fazla devam ettiremeyeceğim kendisiyle çünkü uyguladığı doz %25 ti ve daha fazlasını kullanmadığını söyledi. Ben 15 dakika tutarım onun etkisi %70 gibi olur dedi; ama bu dediği benim hiç aklıma yatmadı, zaten çok kısa sürede derim beyazlaştığı için de 1-2 dakika içinde de kremle sonlandırdı. Ve çatlaklarım kalça bölgesinde, bir tarafta denedik o sefer; tek bölge için 400 tl verdim, yani her seferinde 1000 tl yi bulması gerekiyordu bu seansların... bunun altından kalkamayacaktım. Cildimin sadece üst derisi kabuk attı gibi oldu, soyuldu; ama çatlaklara etki etmedi bu oran. Şimdi internetten 50 lik olanı sipariş ettim; bir uzman kontrolünde deneyeceğim en yakın zamanda, onu arıyorum...
Sevgili sisolin,
Ben de Ankara'dayım; %50-%70 lik bir uygulamanın nerede yapıldığını paylaşabilir misin?
Hepinize çok teşekkürler paylaşımlarınız için:)
Şimdi gördüm :)
Uzman ile telefonda konuştuysan karar vermemek normal gidip muayene olman şart buna göre karar verecek.%50 ile %70 arasında elbetteki ciddi manada fark var çünkü derece 100 e yaklaştıkça saflık oranı artıyor ancak bunu senin çatlaklarının derinliği belirleyecek...Yara yapmıyor sadece cildi soyuyor soyarkende derece ne kadar yüksekse dökülen kabuklar o kadar koyu kahve oluyor, o bir hafta yaratık gbi dehşet bir görüntü ama değiyor.Eh mümkün mertebe oralara takılmayacak giysiler giymek gerek çünkü oradaki kabuklaşmış deri parçalarınında bir soyulma süresi var güneş yanığı gibi ucu kalkmış soyayım dersen işte o zaman yara oluyor tecrübe ile sabit :)
gizli umutcum ne durumdasın güğüs bölgenede uygulamıssın sonucları yazarmısınben %50 glycolik asit uygulamasını 3 seferdir göğüslerime uyguluyorum yanma olmuyor fakat bacaklarım acaip kaşınıyo gibi oluyor sürünce neden acaba akannehir
ben bugün sipariş verdim %50 glycolik asit hadi bismillah :) napim geçmiyolar sulandırarak temkinli bi şekilde ufak gözüme gözüken bi çatlağımdan başlıyacağım kısmet olursa hayırlısıyla da umarım soyulma esnasında kaşınma olmaz ki buna asla dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?