Sevgili KılıçBalığı nickli arkadaşım,
Öncelikle çok teşekkür etmek istiyorum sana, yardımlarından, sabrından, hoşgöründen dolayı; bu konudaki tüm mesajlarını tek tek okudum diyebilirim:) İlk defa yazıyorum foruma ve çatlaklar aynen sendeki gibi ergenlikten beri başımın belası; boyum birden uzayınca... Denemediğim bir tek tca kalmıştı, böyle bir uygulamadan da sayende haberim oldu... O kadar detaylı ve özenli anlatmışsın ki herşeyi zaten ve bunca iyi niyetine rağmen arada çıkan o saçma yorumları ayıpladım okurken... Ben bu uygulamayı geçen hafta Ankara'da bir dermatologa yaptırdım; ama maalesef daha fazla devam ettiremeyeceğim kendisiyle çünkü uyguladığı doz %25 ti ve daha fazlasını kullanmadığını söyledi. Ben 15 dakika tutarım onun etkisi %70 gibi olur dedi; ama bu dediği benim hiç aklıma yatmadı, zaten çok kısa sürede derim beyazlaştığı için de 1-2 dakika içinde de kremle sonlandırdı. Ve çatlaklarım kalça bölgesinde, bir tarafta denedik o sefer; tek bölge için 400 tl verdim, yani her seferinde 1000 tl yi bulması gerekiyordu bu seansların... bunun altından kalkamayacaktım. Cildimin sadece üst derisi kabuk attı gibi oldu, soyuldu; ama çatlaklara etki etmedi bu oran. Şimdi internetten 50 lik olanı sipariş ettim; bir uzman kontrolünde deneyeceğim en yakın zamanda, onu arıyorum...
Sevgili sisolin,
Ben de Ankara'dayım; %50-%70 lik bir uygulamanın nerede yapıldığını paylaşabilir misin?
Hepinize çok teşekkürler paylaşımlarınız için:)