- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- Konu Sahibi sevgisiz_asla:)
-
çok şaşırtıcı ya şişem bitmek üzere nası olcak ah allahımm :/
hem aha kimsayal peelinq bişe çıkmıo rica etsem link werebilir misiniz?
sevgili kılıçbalığı,hassasiyetine çok teşekkür ederim ve tecrübelerini bizlerle paylaştığın ,bizleri aydınlattığın için çok müteşekkirim sana.
fakat anlamadığım birşey var,biraz bu asiti ve kullanım alanlarını kurcaladığımda bu asitin kozmetik yönetmeliğinde yasaklı kimyasal olduğunu öğrendim ama belkide kozmetik peeling amaçlı üretimine izin vardır bilemiyorum ama sadece bakanlığın ek listelerinde yasaklı kimyasal arasında olduğunu gördüm.
madem bize sunulan y.içi satış sitesindeki solüsyon içeriği beklediğimiz gibi değil,bu ürünler denetlenmiyormu?sanırım hayır değilmi.
birde ürünün ambalajında sadece % şukadar TCA var diyor,üretici böyle bi riske nasıl giriyor?
satıcımı hile yapıyor ,üreticimi bunu net anlayamadım kılıçbalığı
eğer böyle bi hilekarlık varsa sağlığımızla nasıl oynandığını düşünmek istemiyorum.
Anlayamadım, daha açık sorabilir misiniz?
yani almayı önerdiqiniz aha markasını dediniz onu sordum içinde aha var bilginize yurtdışından bakıp sipariş verin die link wermeni bekliom bende bakayım bilqin için saol...
ben şimdi perfecktskincare diye bi marka buldum ebaydan
güvenilir bi marka gibi görünüyor
1-2 hafta içerisinde kargo gelir dedi satıcı ,ama daha önce hiç ebaydan alış yapmadım,karar veremiyorum bi türlü :)
kılıçbalığı söylediklerini dikkate alıyorum,umarım sahtekarlarla karşılaşmayız ....
kılıcbalıgı hassasiyet ıcın tekrar tesekkurler bende ebayda tca hıc bulamadım hep glycolıc asıt var sence bunlardan alsam olurmu meyve asıtı ama yuksek derecelı alsam yanı tcanın %30 luguna denk gelecek bır deger oyle olurmu acaba? son sorumda %30luga denk gelecek deger sence glycolıc asıtte kactır?
Glycolic asit çok daha etkisiz bir asittir ben bunu kullanmanızı hiç tavsiye etmem iğne ile kuyu kazmaya benzer ve her asit her işlemde kullanılmaz. Bu arada ebay da çeşitli oranlarda tca var, şu an baktım sen neden bulamadın ki acaba? Türkiye'ye gönderimi de var...
Glycolic asit çok daha etkisiz bir asittir ben bunu kullanmanızı hiç tavsiye etmem iğne ile kuyu kazmaya benzer ve her asit her işlemde kullanılmaz. Bu arada ebay da çeşitli oranlarda tca var, şu an baktım sen neden bulamadın ki acaba? Türkiye'ye gönderimi de var...
wala bulamadım madem buldun neden link wermiosun anlamadım çok araştırmıştım ama ebay daki arama kısmına tca yazıp çıkmıo
çook haklısın glycolic asit işe yara mıyorrglycolic asiti yüzde 50 liği tca asitin yüzde 20 liğine eşit diyee biliyorum..yani tca daha güçlü bi asit.. çatlak için kullanacaksanız tca asit olmasına dikkat edin ....
pekı ozaman kılıcbalıgı acaba bıze ne dıye arattıgını yazarmısın ben dırek tca yazıyorum cıkmıyorda hep glycolıc cıkıyor :S
"tca peel" yazın karşınıza çıkar
perfectskincare diye bi marka çıkıyor ,fiyatta ggden makul görünüyor,satıcıya kargo ücretinide sormayı unutmayın.
ben tca kullanıyorum ama benimki bitmek üzere,yurtdışından alanlara kaça mal oldu biraz bilgi verirmisiniz? ebaydan falan baktım ama acemiyim nasıl alışveriş yapacağımı bilmiyorum,gümrükte vergilendirilince türkiyedekinden daha pahalıya mal oluyormuş galiba
mrh arkadaslar ben gg a baktım sadece 15 le 20 lik vardı ve tek satıcı üye olmama ragmen göremedim sizin satıcalırınız kimdi isimlerini biliyorsanız 30 almayı düşünüyorum bende yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?