Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alarasuyun nıckının altında uyelık ıptalı dıyo uyelıgı ıptalmı oldu acaba neden?
evet yorumlarda gıtmıs resımlerde ya ne guzel acıklıyordu bıze bır bır gelısmelerı yazıyordu falan ben baya takıp edıyordum onu ya tuh sorumada cevap veremeden gıttı yaa bu tca leke bırakıyormu ya? alarasu kalmadı dıyordu bazılarında kalmıs ya acaba ne farkla kullandılarda boyle oldu asi19 sendede kalmıstı dımı lekeler
ya bırsey sorabılırmıyım glycolic asıtle tca arasında %fark nasıl bılen varmı acaba mesela tcada %30luk glycolıc asıtte kac dereceye gelır gly daha ucuz onun yuzdesu fazla olandan alayım dıyorum ama yuzde farklarını bılmıyorum ıste yardımcı olursanız sevınırım
Tamanu yağını bana bi arkadaşım yurt dışından getiricek,ben küçük bi yara izim için önce TCA yapıp sonrada bu tamanu yağını kullanmayı düşünüyordumda ,TCA solüsyonda sadece g.. de satılıyor burda,başka alabileceğimiz adres yokmu ,yabancı güvenilir linkte olabilir.
canım yanlış anlamışsın .. dermaroller ve bio- oil li birlikte kullancam bu tedaviyi bitirdikten sonra da tca ve tamanu yağı tedavisine başlarım.... hepsi birden kullanılmaz zatennndermaroller ,bio oil ve sonrasında TCA riskli olmasın,bence denemeden önce iyice bi araştır sen.
Birde okudumki TCA yapmadan önce cildin biriki hafta öncesinde hazırlanması gerekiyormuş,buhar banyosu ve çeşitli kremlerle hazırlık yapılması gerektiğine dair bişeyler okudum.
Sizler böyle hazırlıklar yapmışmıydınız ,merak ettim arkadaşlar.
bu yaq tamamen qeçirir mi bn çok denemiştim hiç tawsiye etmem isteyen yapsın istemeyen yapsın
bana soruosanız en altındaki 7 kat çatlak var soyulunca yeni deri çıkıo en qüzeli tca ile yeni deri qelmesi...
dermaroller ,bio oil ve sonrasında TCA riskli olmasın,bence denemeden önce iyice bi araştır sen.
Birde okudumki TCA yapmadan önce cildin biriki hafta öncesinde hazırlanması gerekiyormuş,buhar banyosu ve çeşitli kremlerle hazırlık yapılması gerektiğine dair bişeyler okudum.
Sizler böyle hazırlıklar yapmışmıydınız ,merak ettim arkadaşlar.