Böyle bir şey söz konusu değil, yapılması gereken tek şey uygulama yapılacak cildin en az 6 aydır güneş görmemiş olması...
tamanu yağı ,antiinflematuar,antioksidan ,yağsız nemlendrme özelliği vs ile aslında dediğin gibi tca sonrası kullanılabilir ,birde hzılı bi şekilde skar oluşumlarını önleme ve yaraları iyileştirme özellikleri var ,bu tamanu yağının TCA vb işlemler sonrası kullanımını ben detaylıca bidaha araştırayım,çook ilgimi çekmeye başladı ...kızlar ben kimyasal peeling konusunda tecrübeliyimmm... yüzüme doktor yapmıştı ama gly asit olanından .. önemli olan peeling sonrası cilt çabuk yenilensin diye bool krem sürmek demişti günde 3-4 defa bool bool nemlendirici krem sür demişti.. bende yağsız akne yapmayan güneş kremi vardı gün içinde 3-4 defa sürüyodum.. yani kısaca tca yı çatlaklara uyguladıktan sonra nemlendirmek amaçlı bio-oil veyaa tamanu yağı rahatlıkla kullanılabilir .. ben şahsen öyle denicem
mrh arkadaslar sizin kullandıklarınız 30lukmu burda daha önce 30 kullanan bir arkadas lekelerinin gecmediğini yazmıstı bende 30luk kullanmayı düşünüyorum ama birde leke kalır diye korkuyorum kararımı verdim alıcam ama 30luk 20lık arasında kaldım siz ne dersiniz yardımcı olun lütfen
kızlar ben kimyasal peeling konusunda tecrübeliyimmm... yüzüme doktor yapmıştı ama gly asit olanından .. önemli olan peeling sonrası cilt çabuk yenilensin diye bool krem sürmek demişti günde 3-4 defa bool bool nemlendirici krem sür demişti.. bende yağsız akne yapmayan güneş kremi vardı gün içinde 3-4 defa sürüyodum.. yani kısaca tca yı çatlaklara uyguladıktan sonra nemlendirmek amaçlı bio-oil veyaa tamanu yağı rahatlıkla kullanılabilir .. ben şahsen öyle denicem
anqeLicaL,bio-oil denmi bahsediyorsun
TCA bencede çatlaklar için dikkatlice yapılırsa şuanki uygulamar içerisinde en etkilisi ,ama şu tamanu yağını bi araştırın derim,TCA seanslarından sonra denenebilir gibi görünüyor,klinik çalışmalarada konu olmuş bu yağ,ama bio-oili hiç araştırmadım,bilgim yok bu yağ hakkında.
yok canım yüzüme degil karın ve bacak bölgesine yapıcam senin 30 du sanırım melocon sende hiç leke kaldımı bu arada hangi kremleri kullandın ben contratubex kullanmayı düsünüyorum
ben 20 lik kullanıom leke yapmaz ama bitince 30 lik alıcam çok dikkatli olsak bişe olmaz ilk başta hafif sürersin sonra öle sürmeye dewam edersin ben öle yaptım inan leke yapmadı soyulduktan sonra o kremi kullan iki weya üç qün sonra yine tcayi dene her yaptıqnızda deqişikliqi qörceksiniz...
sız ne zamandır kullanıyorsunuz ve gozle gorulur derecede ıyı bır sılıklesme oldumu? eger oyleyse hıc zaman kaybetmeden almak ıstıyorum
mrh canım bir sise 30cc oluyor sanırım ne kadar kullanabiliyorsun hangi bölgelerde kullandın
eylülden beri kullanıom 10 yıllk beyaz çatlaqım war incelmiş qibi qörünüo leke yapmasın die hafif sürüom şükür hiç iz kalmadı...
bunu aklınızdan çıkarma kızlar önce 20 lik kullanırsın bitince 30 lik alırsın...
ya şimdi qittidiyordan bütün tca lar ürün kapanmıştır noluo :S
Gittigidiyorda satılan ürünler zaten saf tca değil içinde aha var bilginize yurtdışından bakıp sipariş verin.
Nasıl yani?TCA solüsyon trikloroasetik asit ve sudan oluşmuyormu?
AHA olduğuna dair bilgi yoktu skin renu markada ama...
Birde ggdeki satıcı artık satmıyormu?y.içinden temin edemeyecekmiyiz yani artık .
Gittigidiyorda satılan ürünler zaten saf tca değil içinde aha var bilginize yurtdışından bakıp sipariş verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?