asicim son durumlar nedir?bırde ız kalan arkadaslarım gectımı ızlerınız?
slm kızlar bende /30 tca yapıyorum sanırım 2 3 a olmuştttur degişen bişe yok aynılar soyuluyorlar yarın yine yapacam iz filan yok siz kaçlık kullanıyorsunuz ben bitince /50 alacam çünkü /30 tam soyulma yapmıyor yüzeysel soyuyor
ama 50 de leke yapıyo işte dikkatli kullan en iyisi.
daha almadım zaten tca var sen kullanıyormusun tca degişiklik varmı yüzde kaç kullanıyorsun bende aynılar degişen bişe yok bence 1 2 sene daha kullanırım gibi geliyo
ben %50 lik kullanıyorum.
nasıl işe yarıyormu memnun musun nezamandır kullanıyorsun ben akşam yaptım çok bekledim yandım resmen ilerleme varmı bende az da olsa var sanki işe yarıyor gibi kesin bişe diymicem çünkü çatlaklarım büyük kalın sanki %50 iyi olcak gibi geliyo sence nedersin alimmi bitince nasıl kullanim yaza geçmesini istiyorum denize gidecem
bende işe yarıyor gibi diyorum incelme var benimkilerde benimkilerde kalın ama 50 lik leke yapıyor biliyormusun onu göze alıyosan dene derim gerçi çok uzun süre mesela 5 ay falan hiç bişey yapmadan ara vermiştim rengi açılmıştı koyu kalan yerlerin belki zamanla kalan lekelerde geçebilir.
tam net görünmüyor ama az da olsa görünüyor benim çatlaklarım 3 aydır yapıyorum 4 5 aydegil
anladım teşekkür ederim bilmiyorum belki bende alırım ama kararsızım.% kaç kullanıyosun? o yanıkların şuanada varmı? biraz daha araştırma yapsam ii olur.ama takip etmekten de vazgeçmiycem sizi.tekrar teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?