tşk kızlar okadar yardımcı oldunuzki hakkınızı nasıl öderim sagolun var olun kaç gündür yazıyorum yardım diyorum ama boş muş hoşçakalın
ben %30 kullanıyorum memnun degilim göbegimde soyulma var ama yüzeysel soyuyor üstten kasımda gine yapacam olmassa %50 olacam çünkü %30 hafif geldi derin soyma yapmıyorum 2 seansım 3 yapacam
canım sen %50 kullandın ve kaç dakka bekledin çok ufak çatlaklarımda bile işe yaramadı büyükleri söylemiyorum artık hiç etti etmedi onun için %50 almak istedim yaza kadar hafifleşmelerini istiyorum daha popoma yapacam ordada var ama kalın degil ince
işşallah ama gerçekten %30 işe yaramıyor 3 yapacam soyulma var ama çatlaklarda degişiklik yok aynı duruyor zeten hemen almıcam daha var tca sadece kullanmadan önce bilgi almak istedim başka neler yapmıyım %50 alırsam söylemek istedigin bişe olursa nolur yaz bana şunu bunu yapma diye en mantıklısın %50 bence iz miz kalıyordur çatlaklardan daha iyidir bence iz kalması dikkatli olurum tşk
tca peeling acaba jilet izlerini giderirmi
tca peeling acaba jilet izlerini giderirmi
arkadaşlar ben %50lik kullandım soyuldu filan ama hiçbir işe yaramadı..
Allah'tan öyle siyahlık filan yok..
boşuna paranız gitmesin yaa ben pişman oldum valla..
bir denemede ne işe yararki tca işe yarasın ben 4 kez uyguladım bir çizgiyi yok edebildim sadece mücize beklemeyin yıllarca varolan çatlaklar bir seferdede kaybolmaz.ama dikkat et ilk seferinde iz kalmıyor ama daha sonra yaptıklarında kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?