• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tboz' un meme büyütme, lazer lipo, labioplasti ve selülit amelyatı... 05 Aralık büyük gün :)

Bu gerçekten istediğim bişeydi mutlu olan arkadaşları burda gördüm yani ben karar vermiştim ve araştırma aşamasında sizi tanıdım ve mutlu olanları gördüm..Elbette kafamda soru işaretleri var inşallah mutlu olanlar kervanında olacağım bende.
Insallah sende mutlu olursun canim allah kimseye mutsuzlugu yasatmasin hic bir kadina
Bu ameliyata ne hayallerle giriyoruz insallah hayalindeki memelere kavusursun sende:)

Cok tşk ederimmm C ChAneL81 darısı senin başında artık senin için şafak saymaya başlayalım sadece amelyatın için değil gezecez tozacazzz dahaa cok şey var yapacak o günler için şafak başlatalım artık :KK70:
Insallah iyi olurum senin gibi gerci benim lipo da var bakalim nasil olacagim :)

Bu arada yeni ölçülerimi de paylaşayım :)

300-325 moderate plus ölçülerim 80-92 iken ; 350-375 high profile ölçülerim şimdilik 80-96 oldu ben sanıyordum 1,5 cm falan farkeder demekki ilk amelyatla 2. Amelyat arasındaki o büyük farkı gösteren foto 4 cm lik farktanmış :D

tboz beni izler misin bende 2gün oldu meme ameliyatı olalı banada 325 hıgh profil yuvarlak konuldu senin son halini merak ediyorum izlersen sevinirim
merhaba fotosu olan üyeleri ekleyebiliyorum yanlış anlama ama hem yeni üyesin hem foto yok sadece erkek üyeye karşı bi önlem

Albümlere giriyorsun orada albüm ayarlarından varsayılan albüme diyerek ekleyeblirsin :KK66:
image.jpg

2gün önce ameliyat oldum korseli foto çekmiştim sana göndermeye çalıştım ama gittimi bilmiyorum dediğim gibi çok bilmiyorum bu işleri

2gün önce ameliyat oldum korseli foto çekmiştim sana göndermeye çalıştım ama gittimi bilmiyorum dediğim gibi çok bilmiyorum bu işleri
Ben seni izlemeye aldım zaten ama fotonu konuma eklemişsin herkes görebiliyor yani kaldırmaya çalış istersen

Teşekkürler senin resimlerini çok beğendim harika olmuş bakalım benimkiler nasıl olacak çok merak ediyorum sen iki keremi ameliyat oldun öyle bişeyler anladım önceki görüntüyle sonraki farklımı sonrakiler daha güzel olmuş

Teşekkürler senin resimlerini çok beğendim harika olmuş bakalım benimkiler nasıl olacak çok merak ediyorum sen iki keremi ameliyat oldun öyle bişeyler anladım önceki görüntüyle sonraki farklımı sonrakiler daha güzel olmuş
Evet ilki sonradan küçük gelmeye başladı bende tekrar büyüttüm :) tşk ederim bi ay bekle belirginleşir iyice kaç cc takıldı yuvarlakmı

Back