- 15 Kasım 2014
- 1.250
- 1.604
- 208
Selülitlerle beraber kilolarda tabikiSelülit ameliyatı kalıcı olması için beslenmene çok dikkat etmen lazım yoksa silülitler geri gelebilir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selülitlerle beraber kilolarda tabikiSelülit ameliyatı kalıcı olması için beslenmene çok dikkat etmen lazım yoksa silülitler geri gelebilir :)
Selülit ameliyatı kalıcı olması için beslenmene çok dikkat etmen lazım yoksa silülitler geri gelebilir :)
Cok tşk ederim cellulaz denilen bi operasyon o da yeni bi buluş sayılabilir cok eski değil selülitlerim coktu basen ve popoda gercekten gitti mi bilmiyorum şuan vücudum esksinden kötü bi durumda kendim 1-2 aysüre vermeye çalışıyorum sonrasında gercekten inceldim mi selülit gitti mi yada azaldı mı görcem inş çektiğim acılara değer
Kombine oldugu için gercekten fiyatları tek olarak bilmiyorum ama 1000-2000 arası düşünebilirsin bence ama hastane dahil olur mu bilemiyorumtbozcum selülit ameliyatı için ne kadar ödedin? Bilgi alabilir miyim biraz? dilersen özelden yazabilirsin, teşekkürler şimdiden.
Kombine oldugu için gercekten fiyatları tek olarak bilmiyorum ama 1000-2000 arası düşünebilirsin bence ama hastane dahil olur mu bilemiyorum
Rica ederimTeşekkür ederim canım..
Hiçbir bilgim yok sanırım biraz beslenme ile alakalı biraz genetik.. yürüyüş çok önemli birde bazı şeyleri alışkanlık edinin mesela ben yürürken hep popo kaslarımı sıkıp bırakırım sıkıp bırakırım yürürken aktivite olsun diye otururken falan karın kaslarımı da aynı şekilde yaparım gel gör ki göbek var biraz hamilelikten kalma..Peki gerçekten kesin tedavi mi? Bir bilginiz var mı?
Cok tşk ederim berraksucan valla dayandm ama iyiki de dayanmışım :) izlemeye aldımCanim çok geçmiş olsun.iyi dayanmissin valla kombine ameliyata.ama artik karsiligini bir bir alirsin:)sabrin sonu selamet... rica etsem beni de izler misin fotolarini gorebilir miyim
Senin begenmen onemli tabi basta baskalarinin gorusu zevki farkli olabilir bence vok dogru karar vermissin cokta guzel olduMerhaba herkese uzun süredir yine kendi konuma yazmadım hiç çünkü hep bi bekleyiş vardı 2. Kez meme amelyatı olayım bitsin yazarım diyordum aylarca gün saydım zaten gayet başarılı güzel olan mememi bi kişi hariç herkesin cok begenmesine ragmen 2. Yi olma büyütme daha fazla demelerine ragmen kimse ikna edemedi beni. O bi kişinin de begenip begenmemesi hiç umrumda değildi (herkes önce her konuda yorum yapabilmek için bayan erkek kim olursa olsun önce aynaya bakmalı)
önemli olan benim içime sinmesiydi ben cok abartı olmayan ama belli olan biraz da sexy olan bi göğüs istediğimi anladım 1. Amelyattan sonra. İlk amelyatımda hiç memem olmadıgı için aman büyük olmasın aman silikon oldugu anlaşılır nolur dogal olsun diye diye birazda asimetri olmasından dolayı 300-325 moderate plus takılmıştı ilkinde . Yanlış hatırlamıyosam ilk 1 ay bunlar büyük oldu diye söylenirken bianda gözüm alıştı ve küçük gelmeye başladı sexy bi meme göremedim hatta kaç kez bunun için ağladım bile. Doktorumu ikna ettim 5 ay dolunca 2. Yi olmak için. 2. Amelyatıma 2-3 hafta kala memeler bu sefer bana cok güzel görünmeye başladı çünkü artık sütyensiz kıyafet giyinip işe gidiodm ve cok hoş duruyodu ama bi yola girmiştim artık dönemezdim inat etmiştim daha büyük daha çıkık olacak diye. Bu sefer kaç cc olacak stresi geldi çattı bi ara 375-400 olsun dedim dr gözlerini açıp bana bakmasına ragmen olacak dedim amelyat günü amelyathanenin yanındaki odada beklerken dr u bana bi korku geldi dr da çizimlere gelince 400 falan deneme sakın istemiyorum sağ 350 sol 375 HIGH PROFILE olsun ne altı ne üstü dedim son dk öyle bi karar vermişim ki herşey tam istediğim gibi oldu cok güzel geçti amelyat dr herşey hazır acı olmayacak korkma drende yok gerek yok dedi ve dediği gibi ilk amelyatta yaşadıklarımı yaşamadım hiç ilk 2 gün birinin yardımıyla kalkarken dikiş yerlerim acımasından biraz agladm ama sonra o kadar cabuk toparladm ki direk normal hayata döndüm.
Buradan ilk kez amelyat olacaklara tavsiyem şu ; olmuşken olduguna değsin diyorsanız doğal demeyin ne kadar bi büyüklük istediğinizi cok net gösterin doktorunuza mutlaka doğal diyince hem kendimde hemde bi cok kişide sonuc acaba küçük mü oldu oluyor. 2. Kez amelyat olacak arkadaşlar gerçekten hiç korkmayın herşey ilkinin kat kat altında bi acı. Doktorum bana belki ilkinin yüzde 10 u bi ağrı olur demişti güvendim ve dediği gibide hatta daha bile az oldu diyebilirim şuan sadece dikiş yerlerimde çok hafif kesik acısı var iyileşme çok hızlı oluyor 2. Operasyonda
Buradan Dr um Alpaslan Topçu'ya da gönül rahatlığıyla herşey için binlerce kez teşekkür ediyorum ...
Herkesin sonuçlarıyla mutlu olabileceği doktorlarla tanışmasını dilerim..
WhiteSwan_ cok tşk ederim cnmmm sende mutlu olacaksın yeterki önce olmak isteyip istemediğine emin ol burada bi cok kişi hatta herkes mutlu olabilir herkes mutlu diye sende mutlu olcan diye bişi yok belki hoşlanmayacaksın ben hep korkuodm vücudumda benim olmayan şeyler benden önce yürüyecek gidecek falan tuhaf olacak diye çok düşündüm ama soonra bi bayan oldugunu hissediyosun kendine başka bi güven geliyor bu amelyatı olmayan kimse bunu böyle hissedemez bence sende memelerin olunca cok mutlu olacaksınİnşallah canım darısı biz çömezlerin başına :) sen 2. Ameliyatını oldun biz daha birini olamadık. Söylemiştim yine söyleyeceğim iyiki olmuşsun bence bu sefer tamamdır
Cok tşk ederimmm C ChAneL81 darısı senin başında artık senin için şafak saymaya başlayalım sadece amelyatın için değil gezecez tozacazzz dahaa cok şey var yapacak o günler için şafak başlatalım artıkSenin begenmen onemli tabi basta baskalarinin gorusu zevki farkli olabilir bence vok dogru karar vermissin cokta guzel oldu
Tabani cc si higt profil olmasi tam sana gore olmus gule gule kullan canim..
WhiteSwan_ soru işaretlerini bitir tabi ki kesinlikle sende mutlu olacaksın herkesin süreçlerini okudun gördün neye nasıl karar vermen gerektiğini de biliyorsun mutlaka burada okuduklarının cok faydası olacaktırBu gerçekten istediğim bişeydi mutlu olan arkadaşları burda gördüm yani ben karar vermiştim ve araştırma aşamasında sizi tanıdım ve mutlu olanları gördüm..Elbette kafamda soru işaretleri var inşallah mutlu olanlar kervanında olacağım bende.
Evet gerçekten öyle burada siz tecrübeli arkadaşlardan çok şeyler öğrendim yoksa körü körüne gidicektim ameliyata.Hepinize çok çok teşekkür ediyorum arkadaslar sağolunWhiteSwan_ soru işaretlerini bitir tabi ki kesinlikle sende mutlu olacaksın herkesin süreçlerini okudun gördün neye nasıl karar vermen gerektiğini de biliyorsun mutlaka burada okuduklarının cok faydası olacaktır