• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tboz' un meme büyütme, lazer lipo, labioplasti ve selülit amelyatı... 05 Aralık büyük gün :)

Sütyen yok lipodan dolayı boydan korse var 1 ay kalsın korse dedi cok dedim o zaman 15 gün sonrada 15 gün sütyen tak dedi
Aslinda korse odem atmana yardim edecek ve cikdinin sarkmasina engel olacak
Neden ikisini takamiyosun ki gogus acik ta olmaliydi benim bildigim korse sekli ise:KK57:

image.jpg
Boyle degilmi korsen?

Aslinda korse odem atmana yardim edecek ve cikdinin sarkmasina engel olacak
Neden ikisini takamiyosun ki gogus acik ta olmaliydi benim bildigim korse sekli ise:KK57:
Valla bilmiyorum ki kol ve sırttan da lipo yaptıgı için tulum korse var ama sütyen görevi görüyomu bilmiorum görmese giydirirdi heralde bilemedm korseyle göğsler kıpırdamıyo oldugu gibi duruyo

Bitane foto ekliyorum aslında çok istemiyorum ama adım adım dışardaki gözler değişiklikleri daha çok farkeder anlar gibi şimdi sanki bi tuhaf duruyo 7.günüm bugün ama daha yeni incelemeye başlayabiliyorum bakarsınız bi fotoyu

Bitane foto ekliyorum aslında çok istemiyorum ama adım adım dışardaki gözler değişiklikleri daha çok farkeder anlar gibi şimdi sanki bi tuhaf duruyo 7.günüm bugün ama daha yeni incelemeye başlayabiliyorum bakarsınız bi fotoyu
Merak ettim yukle bakim fotoyu:)

Cok gecmis olsun..epey zorlu bi operasyon atlatmıssınız..biz bir ameliyatı zar zor atlatırken :)

Selulit ameliyatı nasıl oluyor?

Cok gecmis olsun..epey zorlu bi operasyon atlatmıssınız..biz bir ameliyatı zar zor atlatırken :)

Selulit ameliyatı nasıl oluyor?
Cok tşk ederim cellulaz denilen bi operasyon o da yeni bi buluş sayılabilir cok eski değil selülitlerim coktu basen ve popoda gercekten gitti mi bilmiyorum şuan vücudum esksinden kötü bi durumda kendim 1-2 aysüre vermeye çalışıyorum sonrasında gercekten inceldim mi selülit gitti mi yada azaldı mı görcem inş çektiğim acılara değer

Selülit ameliyatı kalıcı olması için beslenmene çok dikkat etmen lazım yoksa silülitler geri gelebilir :)

Back