• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tboz' un meme büyütme, lazer lipo, labioplasti ve selülit amelyatı... 05 Aralık büyük gün :)

tboz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
1.250
1.604
208
Merhaba arkadaşlar,

Bi süredir sizleri takip etmeye calışıyorum ve benim de büyük günüm sonunda geldi artık :)

Yarın sabah 8-9 arası 4 operasyon birden gecireceğim büyük bi deneyim olacak heralde :)

4 opersyon sonunda sizlere ne zaman yazabilirim bilmiyorum en kısa sürede yazacagım herkese bugüne kadar bana sabredip cevap verip yardımcı oldugunuz için teşekkür ederim

Hadi hayırlı olsun canım, güzel haberlerini bekliyor olacağız burda..

Allah yardımcın olsun herşey hayalindende güzel olsun.. Hepsi rüya gibi geçip gidior.. Kime nerde olacaksın, hata mümkünse fiyatta ver illa birinin işine yarar..sen uyuyamazsında şimdi :)

Hadi bakalım hayirli olsun inşallah. Yarin mutlu haberlerle dönersin, merak ettirme, tel'den yazabildiğin an yaz bana tmm, hatta ablana de, iyi geçti diye yazsa yeter. Öpüyorum canim

Simdiden cok gecmis olsun.. iyi haberlerini bekliyoruz

hepsi geçip gidicek yerine mutluluk kalıcak :) Allah yardımcın olsun ve herşey gönlüne göre olsun inşaallah canım, öpüldün ;)

Herkese çok çok tşk ederim şuan heyecan yok gibi çünkü düşüncek vakit yok hala calışıyorum cok yogun bi şekilde heyecan yapmaya fırsatım yok :) acıbadem de olacagım en kısa sürede yazacagım görüşmek üzere :)

Merhaba arkadaşlar,

Bi süredir sizleri takip etmeye calışıyorum ve benim de büyük günüm sonunda geldi artık :)

Yarın sabah 8-9 arası 4 operasyon birden gecireceğim büyük bi deneyim olacak heralde :)

4 opersyon sonunda sizlere ne zaman yazabilirim bilmiyorum en kısa sürede yazacagım herkese bugüne kadar bana sabredip cevap verip yardımcı oldugunuz için teşekkür ederim

canım şimdiden geçmiş olsun. Seni merakla takip ediyor olacağım çünkü ben de 4 operasyon birarada olacagim: diklestirme+silikon+labioplasti +vajinoplasti. 4 operasyon olunca korkuyorum aslında. Ameliyat sonrası hakkında senden çok şey öğrenebilirim. Umarım ağrısız sağlıkla atlatirsin.hersey gonlunce olur.dualarimiz seninle

Merhaba arkadaşlar,

hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz :KK60:

Her şeyin hayırlısı olsun dört operasyon olması korkutmasın ağrı olayı bir tanedir en ağrılı olan hangisi ise onu hissedersin. Bakarsın hiç ağrın olmaz benim hiç olmamıştı.. güzel sonuçlarını bekliyoruz

İşten daha yeni cıktım eve gidiyorum cantamı son kez kontrol edip duş alıp yatcam herkese tek tek cvp veremedim yogun bi gün gecirdim kusura bakmayın herkese çok tşk ederim desteginizi gercekten hissediyorum görüşmek üzere :)

Insallah hersey diledigin gibi olur sıkıntısız bir sürec gecirirsin...:KK19:

İşten daha yeni cıktım eve gidiyorum cantamı son kez kontrol edip duş alıp yatcam herkese tek tek cvp veremedim yogun bi gün gecirdim kusura bakmayın herkese çok tşk ederim desteginizi gercekten hissediyorum görüşmek üzere :)
tboz çok geçmiş olsun, atlatmışsındır artık, bir an önce iyileş inşallah ağrısız sızısız çabucak..
inşallah da gönlüne göre olur

Mrb tboz.umarim iyisindir, hersey yolundadir.guzel haberlerini bekliyoruz

Canim insallah iyisindir diyer vucut estetiginde de yazdim ama burayada yazin insallah bir an once iyilesir aramiza donersin merakla bekliyorum yazmani ;)

tboz tboz bugün hastaneden çıkacak. Şu an hala çok ağrıları var, yazacak durumum yok diyor. Kendini iyi hisettiğinde size dönecek. Biraz ağır atlatıyor sanırım 4 amelyat birden olunca. Merak etmeyin dedi.
Saol haber verdigin icin allah yardim etsin kolay degil 4 ameliat

Back