ben basortusuyle okunmasına karsı degilim ama sonrasında yaptıgı meslekte erkek kadın ayrımı yapanlar cıktı mesela ben oyle insanlara kızıyorum sadece madem oyle evinde oturacaksın yoksa yuzu gorundugu surece basortusuyle okumus meslegini icra etmis onemli degil ki
Zira bu ülkede islamiyetten başka dini benimseyen bir iktidar ya da bir topluluk göremiyorum ben ortada. en çok da farklı inançlara ve dinlere parmak sallanıyor maalesef...ben herzaman bi partiye takilmadim kim benim vatanima milletime hizmet ediyorsa ona destek verdim..40 yil ayni zihniyette kalanlardan degilim..ancak disardan gordugum kadariyla objektif olmaya calisirsam simdiki hukumetin inanclara saygili herkesin inancina gore yasamasini teminat almaya calisan bi hukumet olarak goruyorum..
bi zaman malum parti kapali bi bayani secim arabasindan senin burda isin yok diye arabadan kadini yaka paca attilar..aslinda bu kadin o partiden.onlarin inanclara ne kadar saygin oldugunu olcmek istemis.halbuki acik bi bayan..
peki soruyorum size inancini ozgur yasamak isteyen okullara basortulu girmek isteyen yada istedigi okulda katsayi zulmunden dolayi okuyamayan bu ulkenin vatandaslarinin yaninda zamaninda oldunuzmu destek oldunuzmu.?onlari disladiniz ocu gordunuz..asil ozgurlugun kiymetini onlar biliyor..korkmayin seriat gelmez panige kapilmayin..
Kime gore gerçek ?Din tartışma topiği olsaydıda, sana "gerçeğin" sandıklarından çok daha farklı olduğunu kanıtlayabilseydim.
İyi bir insan olmak için, dine ihtiyacım yok.
Yinede sağol.
ben herzaman bi partiye takilmadim kim benim vatanima milletime hizmet ediyorsa ona destek verdim..40 yil ayni zihniyette kalanlardan degilim..ancak disardan gordugum kadariyla objektif olmaya calisirsam simdiki hukumetin inanclara saygili herkesin inancina gore yasamasini teminat almaya calisan bi hukumet olarak goruyorum..
bi zaman malum parti kapali bi bayani secim arabasindan senin burda isin yok diye arabadan kadini yaka paca attilar..aslinda bu kadin o partiden.onlarin inanclara ne kadar saygin oldugunu olcmek istemis.halbuki acik bi bayan..
peki soruyorum size inancini ozgur yasamak isteyen okullara basortulu girmek isteyen yada istedigi okulda katsayi zulmunden dolayi okuyamayan bu ulkenin vatandaslarinin yaninda zamaninda oldunuzmu destek oldunuzmu.?onlari disladiniz ocu gordunuz..asil ozgurlugun kiymetini onlar biliyor..korkmayin seriat gelmez panige kapilmayin..
Gerçekten bu kadar mı zor?ne desem bos ben parti savunmuyorum inancimizi rahatca yasayabilecegimiz siyaseti devleti basimda tasirim a parti b parti farketmez...
canim beni niye yanlis anliyorsunuz ben tum inanc din mezhep irk ayrimi yapilmasina karsiyim herseyden once hepimiz insaniz osmanlida nasil farkli inanc grublari saygi ve hosgoru adi altinda devletin guvencesi altinda yasiyorsa bugunde bunun olusturuldugunu dusunuyorum eksikler hatalar elbet vardir.ben asla insanlari inanclariyla yargilamam haddim degil herkesde ozgurce dinini yasayabilmeli ve bastakilerde bu ozgurlugu her kesime inanca saglamali...Gerçekten bu kadar mı zor?
İnsanlar size sayfalarca yazmışlar. Dünya sadece sizin inancınız etrafında dönmüyor. Sizin namaz kılma, türban takma hakkınız olduğu kadar, Alevilerin cem evinde ibadet etme, berikinin inanmama, ötekinin kiliseye gitme ve aşağılanmama hakkı var.
Ermeni olmak
Zerdüşt olmak hakaret edilme sebebi değildir.
Devlet de devleti yönetenler de hangi dini gruba mensup olurlarsa olsunlar dinlere eş mesafede durmak zorundadırlar.
Bu evrensel bir hukuk kuralı.
Siz inancınızı özgürce yaşayın.
Ama ben yaşayayım, başkası da beni ilgilendirmez derseniz, orada özgürlük değil despotizim vardır.
Hah ben tüm inançların güvence altında yaşadığına inanmıyorum işte. Sorun burada.canim beni niye yanlis anliyorsunuz ben tum inanc din mezhep irk ayrimi yapilmasina karsiyim herseyden once hepimiz insaniz osmanlida nasil farkli inanc grublari saygi ve hosgoru adi altinda devletin guvencesi altinda yasiyorsa bugunde bunun olusturuldugunu dusunuyorum eksikler hatalar elbet vardir.ben asla insanlari inanclariyla yargilamam haddim degil herkesde ozgurce dinini yasayabilmeli ve bastakilerde bu ozgurlugu her kesime inanca saglamali...
Afedersiniz Ermeni sözünü aciklasana bicanim beni niye yanlis anliyorsunuz ben tum inanc din mezhep irk ayrimi yapilmasina karsiyim herseyden once hepimiz insaniz osmanlida nasil farkli inanc grublari saygi ve hosgoru adi altinda devletin guvencesi altinda yasiyorsa bugunde bunun olusturuldugunu dusunuyorum eksikler hatalar elbet vardir.ben asla insanlari inanclariyla yargilamam haddim degil herkesde ozgurce dinini yasayabilmeli ve bastakilerde bu ozgurlugu her kesime inanca saglamali...
Yine her kelimesine katılıyorum. İşte o köprü örneğinin kaç kişi farkında ki bu ülkede.. Sorun zaten bu, bir kesim ardındaki mesajın farkında bile olamadan alkışlıyor. Çünkü diğer seslere önyargıyla kulak tıkamış, sadece tek kanaldan gelen bilgiyle besleniyor.Hah ben tüm inançların güvence altında yaşadığına inanmıyorum işte. Sorun burada.
Siz öyle olduğunu düşünüyorsunuz. Daha 6 ay olmadı bu ülkede cem evi basılıp bunlar dinimizde yok denileni. Bu ülkede yapılan bir köprüye Yavuz Sultan Selim adı verildi, Alevilerin bu konudaki hassasiyeti bilinmesine rağmen.
Siz kendiniz tüümmmm inanç gruplarının huzur içinde yaşadığını düşünüyorsunuz sadece ama hakikat o sınıra denk gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?