• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tazminat

sdezhl

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
298
442
18
35
Merhabalar hanımlar. 15 Haziran 2020 tarihinde özel kurumda işe başladım. Aynı yılın Aralık ayında kurumda ünvan değişikliğim oldu yeni bir sözleşme imzaladık. Tam gününü hatırlamıyorum fakat bu yılın Ocak ayında kurumun el değiştirme durumu vardı ve bize tazminatlarımız verilip çıkış giriş yapılacağı söylendi. Tazminatımızı aldık arabulucu ile evrak doldurduk fakat çıkışımız yapılmadı. Ben ise 18 mayıs tarihinden bu yana doğum iznindeyim. İznim 12 Eylül de bitiyor. İşe geri dönmeyeceğim. Aralık ayına kadar ücretsiz izin kullanacağım sonrasında ise yani Aralık ayında sözleşme imzalamayacağız. Sözleşme otomatik fesih olacak. Bu durumda bana tazminat hakkı doğar mı?

Sorunuza yanıtım yok ama işe dönmeyeceğinizden üstlerinizin haberi var mı?

Bir okulsa burası size göre şekil alınacak değil. Okullar açılıyor şimdi mi aklınıza geldi orda çalışmayı istememek?

Ben anlamadım, hala izin diyorsunuz 🤔 İnsanlar sizin doğum izninden sonra çalışmayacağınızdan haberdar mı?
Evet izinden sonra çalışmayacağımı biliyor. Normal bir okul değil rehabilitasyon merkezi. Daima açık. Öğretmen sıkıntısı yok yani. Konu hakkında bilgi sahibi iseniz paylaşırsanız sevinirim.

Back