Bebek Beslenmesi taze yumurta nerden buluyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

SiBeL

oğlum ve kızım herşeyim
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
516
9
296
kızlar bebeğime yumurta vermeye başladım ama bu konuda kafamda soru işaretleri var..bilmiyorumkismile

piyasadaki kullandığımız yumurtaların ilaçlı olduğu, daha doğrusu tavukların 2 kez yumurtlatıldığını duydum..ortamı karanlık yapıp günde 2 kez yumurtlamaları sağlanıyormuş..böylesi bir durum yumurtanın kalitesini düşürmez mi?ben bunu arkadaşımdan öğrendim belki sizlerde duymuşsunuzdur..şimdiye kadar anneme komşsunun memleketinden gelen taze yumurtaları kullandım ama onlar bitti ve ben piyasada günlük diye satılan yumurtalara da güvenmiyorum..malum istanbulda yaşayınca herşey kafa karıştırıyor..siz yumurta tercihini nasıl yapıyorsunuz?

arkadaşlar yumurta vermiyor musunuz, normal yumurta mı taze mi yardımcı olun lütfennn

ankarada olsan sana gunluk yumurta alabılecegın bı adres verırdım ama ıstanbuldasın

geçen gün markette doğal yumurta, organik yumurta vb. şeyler görüp şaşırdım. yumurta nasıl doğal olur ya da yumurtanın doğallığı nasıl kaybettirilir merak ediyorum...........
köy yumurtası, pazarlarda satılır, bir bak istersen.

bizim buralarda bir bakkal var köy yumurtası diye satıyor.biz ordan alıyoruz. Artık ne derece köy yumurtası bilmiyorum yani kandırmıyolarsa.

r

işte yukarıda yazdığım gibi ilaçlayarak ve 2 kez yumurtlamalarını sağlayarak doğallık bırakmıyorlar yumurtalarda.bugün dışarı çıkıp baktım bende..kahvaltılık satan dükkanda doğal yumurta vardı birde migrosta bildiğimiz bir marka organik yumurta diye çıkartmış güvenmek zorundayız çare yokki alıcazz mecburen:umursamaz:

endişeleriniz de haklısınız... Ben o konuda şanslıyım...annemlerin köyde evleri var... oraya tavuk ve horoz aldılar, torun taze yumurta yesin diye... insanın içinin rahat olması çok güzel

sivastan kaynanam yolluyo inan ellerimi boyuyo rengi şehirdekiler yumurta deyilmiş dedim

kayinvaldemin tavukları var, tavuk çiftliğde diyebiliriz opuyorumnanaktan
her hafta kova dolusu yumurta getirir veya gönderir
babamda bakıyor tavuk oraya gittimizde her sabah gider pimden kızımın yumurtasını alır gelir
sağolsunlar sayelerinde kızıma hiç marketten yumurta vermedim şimdiye kadar

haydaaa... şimdi de bu çıktıı delirmemek elde değildelikafaduldendelikafadulden....
ben markette hangi marka varsa onu alıyorum,doğal mı değil mi diye düşünmek aklıma bile gelmezdi...taze yumurtayı nasıl anlıyacaz kikafamçokkarıştı...allaha emanet yaşıyoruz...bakalım daha neler duyacağızdelikafaduldendelikafadulden...

bizim buralarda bir bakkal var köy yumurtası diye satıyor.biz ordan alıyoruz. Artık ne derece köy yumurtası bilmiyorum yani kandırmıyolarsa.

bende bir markanın organik yumurtasını aldım ama hiç organik gibi durmuyor ne yapalım güvenmekten başka şansımız yok :umursamaz:

bende bir markanın organik yumurtasını aldım ama hiç organik gibi durmuyor ne yapalım güvenmekten başka şansımız yok :umursamaz:

Ben yarışkaşı diye bir çiftliğin(mudurunu'da) organik tavuk ve yumurtalarını alıyorum çok memnununm tavsiye ederim. Benim evime yakın organik ürünler satan bir mağazadan alıyorum. Bir akrabamız(istanbul dışında yaşıyor) ekoorganik sitesinden alışveriş yapıyor. Ödeme yaptıktan sonraki gün elinde olduğunu söylemişti istersen bir incele.

bizimde komşunun tavukları var ondan satın alıyorum oğlum için.tadını bilmem ama rengi gerçekten farklı markette satılanlardan.

merhaba kızlar işinize yarayacak bir bilgiyi sizinle paylaşmak istadim.şimdi yumurtanın taze olup olmadığını anlamak için plastik bir kaba su doldurun ve yumurtaları içine koyun,dibe batan yumurtalar taze,suyun yüzeyinde kalanlar ise bayattır.umarı yardımcı olabilmişimdir.ya kızlar bende ekrana bir resim koymak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

benim kayınvalidemin, çiflikte tavukları var ordan yiyoruz.gerçekten tadı rengi kırılışı bile çok farklı

bizde bahçeli evde oturuyoruz kayınvaldemin tavukları var aldığımızda civcivdiler büyüyünce ufakbi kümes yaptık 7-8 aydır yumurtlamaya başladılar oğlum taze taze yiyo

ankarada olsan sana gunluk yumurta alabılecegın bı adres verırdım ama ıstanbuldasın

Bu yumurta konusunu bende çok dert ediyordum canım adresini verir misin bana ? çok sevinirim oğluma içim rahat rahat yedirmek istiyorum yumurtasını opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…