Merhaba canım mesajını gördüm yazmak istedim. Benim 5 tane 5. Gün 4aa kalite emriom vardı. Yumurta toplandığı ay hafif ohss vardı bu bilindiği. Halde taze transfer yapıldı gerçi olcak olduktan sonra zaten olur. Tek emrio transfer edildi Kalan emtialar 2 Li 2 Li donduruldu. Tabiki de taze. Transferim tutmadı. Ama o kadar iğne. Onca bekleyiş beni ikinci transfer için beklemeye itti çünkü psikolojik olarak hazır hissetmiyordum. Taze transferden 3 ay sonra arayada bir tatil sıkıştırdım
sonrasında dedm tamam hazırım birde bu süreçte kilo verdim iyive moral olarak kendimi hazır hissediyordum. Ve gün geldi çattı dondurulmuş 2 embriyo transferi oldum. İnanılmaz zor bir bekleyişti. İlki gibi. Negatif çıkacak korkusu hiç gitmedi aklımdan hep tedirgindim hatta transferden test gününe kadar hiç bir alakası olmamasına rağmen hep yattım. Sonuç pozitif çok şükür rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın. Sormak istediğiniz her soruya açığım bilgin oldukça cevaplarım. Bu arada ben ilk 10 hafta hergün istisnasız hergün lekelendim buna rağmen bebeğim benimle rabbim ol dedikten sonra. Dağ duramaz önünde tedavibiz hatırla sonuçlanır inşllah.