Taze transfer öncesi progesteron değeri

PlutonMerkez

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
5.738
7.680
148
Merhaba arkadaşlar bugün opu oldum. son kontrolde çatlatma iğnesi olacağım gün progesteron değerim 1,10 çıktı .Taze transfer için dr 1 ve altı olsa daha iyi olur şansı %20 azaltır ama yapılabilir dedi.taze transfer öncesi bu değerle transfer olup sonucu pozitif olan var mı?

Bnmde 1.1 cikti taze yapmadi doktor dondurulduk bugun adet oldum yarin transfer hazirligna baslicaz hayirlisyla
Benimde kafam karıştı.Dr donduralım dedi.1-1,5 arası %20 şans azalır dedi.En ideal 0,80 ve altıymış.:/İlk defa taze olacak diye seviniyorken ☹️

Benimde kafam karıştı.Dr donduralım dedi.1-1,5 arası %20 şans azalır dedi.En ideal 0,80 ve altıymış.:/İlk defa taze olacak diye seviniyorken ☹️
Hic oyle dusunme rabbim ol dedikten sonra taze dondurulmus farketmez bnm 2 taze oldu olmadi 1 dondurulmus olmadi smdi bu 4.tedavim donduruldu rabbim bizleri sonu guzel imtihanla sevindirsin 🤗

Bugü
Nasil adetin bitti baslicaksiniz? Ben dun adet oldum bugun geldim hastaneye adetliyken baslaniyor normalde
n 8.günüm alttan baktı temiz dedi hormon tahlili yaptı normal çıktı femara verdi beş gün kullanıp gidicem benim ilk tedavide adet bitince başlamıştı

Back