Merhaba ovitrelle vurulali 12 gün olmuş etkisi gecmis olmasi gerekiyor gerci her insan farklı sürede atıyor vücuttan ama bana bebeginiz tutunmuş gibi geldi 2 gün sonra tekrar yapin koyulasmayi takip edinKızlar merhaba,
10şubatta ovitrelle buruldum.
17 şubatta taze 5.gün 5Aa transfer oldum.
Bugün 5.günün dayanamadım erken test yaptım. Tabi ilk idrarla değil.
Bi bakabilir misin böyle olan var mı ?
Evet tekrarlayacagım koyulaşmaya göre net bisey çıkacak artık ortaya. Erken olduğunu biliyorum tabi ama insan dayanamıyor. İnşallah vardır tutunmuşturMerhaba ovitrelle vurulali 12 gün olmuş etkisi gecmis olmasi gerekiyor gerci her insan farklı sürede atıyor vücuttan ama bana bebeginiz tutunmuş gibi geldi 2 gün sonra tekrar yapin koyulasmayi takip edin
Anliyorum seni bende 5.gün yapmistim dayanamayip ama donmuş transferdi benim. Taze transfer tecbrubesi olanlar yazar merak etme hayirlisi olsun hakkindaEvet tekrarlayacagım koyulaşmaya göre net bisey çıkacak artık ortaya. Erken olduğunu biliyorum tabi ama insan dayanamıyor. İnşallah vardır tutunmuştur
Böyle olan arkadaşlar var mı?
Senin nasıl çıkmıştı 5.gün yaptığındaAnliyorum seni bende 5.gün yapmistim dayanamayip ama donmuş transferdi benim. Taze transfer tecbrubesi olanlar yazar merak etme hayirlisi olsun hakkinda
Ben de aynı gün öğrenmiştim hatta dayanamayıp beta da verdim 9,5 çıkmıştı. Ama benim dondurulmultu, sizde de iğne etkisi geçmiştir diye düşünüyorum. Sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar merhaba,
10şubatta ovitrelle buruldum.
17 şubatta taze 5.gün 5Aa transfer oldum.
Bugün 5.günün dayanamadım erken test yaptım. Tabi ilk idrarla değil.
Bi bakabilir misin böyle olan var mı ?
Benim bir önceki transferimde 7. 8. Gün net olarak testte öğrenmiştim. 5.gün zaten erken ama işte bence de 12 gün oldu geçmiştir etkisi diye düşünüyorum. Ben yarın tekrarlayacagım zaten testi bakalm ne olacak. Çok teşekkür ederimBen de aynı gün öğrenmiştim hatta dayanamayıp beta da verdim 9,5 çıkmıştı. Ama benim dondurulmultu, sizde de iğne etkisi geçmiştir diye düşünüyorum. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Çok silik çıkmıştı normal kaset test yapmistimSenin nasıl çıkmıştı 5.gün yaptığında
Benim şuan erkem gebelik testi. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinÇok silik çıkmıştı normal kaset test yapmistim
Allahım hepimize yasatsin bu duyguyu her zaman dua ediyorum insallah bizlere de nasip olurBenim şuan erkem gebelik testi. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz içindua edin lütfen hepimiz için güzel şeyler olsun
Sizin son durumunuz nedir ? Amin inşallah rabbim hepimize yardım etsinAllahım hepimize yasatsin bu duyguyu her zaman dua ediyorum insallah bizlere de nasip olur
AmiinSizin son durumunuz nedir ? Amin inşallah rabbim hepimize yardım etsin
Çok geçmiş olsun canım Allah tekrardan sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. Bende geçen transferim de düşük yaptım kendimi hep motive ettim demekki hamile kalabiliyorum diye. Bunda var vardır bi hayır dedim hepAmiinKalbi durdu malesef kürtaj oldum şu an transfer hazirligindayim
Sağol canım. Atlattım çok şükür o üzüntüyü allah kimseye gostermesin. Dogru soyluyosun sonucta tutunuyo bebek saglikli olsaydi devam ederdi diyorum bende insallah bu sefer saglikli miniklerimiz olurÇok geçmiş olsun canım Allah tekrardan sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. Bende geçen transferim de düşük yaptım kendimi hep motive ettim demekki hamile kalabiliyorum diye. Bunda var vardır bi hayır dedim hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?