Taze transfer 5.gün test

• Konu Sahibi Konu Sahibi AsliiO
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AsliiO

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
269
89
18
30
Kızlar merhaba,
10şubatta ovitrelle buruldum.
17 şubatta taze 5.gün 5Aa transfer oldum.
Bugün 5.günün dayanamadım erken test yaptım. Tabi ilk idrarla değil.
Bi bakabilir misin böyle olan var mı ?

Eklentiler

• IMG_5906.jpeg
    370,2 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar merhaba,
Merhaba ovitrelle vurulali 12 gün olmuş etkisi gecmis olmasi gerekiyor gerci her insan farklı sürede atıyor vücuttan ama bana bebeginiz tutunmuş gibi geldi 2 gün sonra tekrar yapin koyulasmayi takip edin

Merhaba ovitrelle vurulali 12 gün olmuş etkisi gecmis olmasi gerekiyor gerci her insan farklı sürede atıyor vücuttan ama bana bebeginiz tutunmuş gibi geldi 2 gün sonra tekrar yapin koyulasmayi takip edin
Evet tekrarlayacagım koyulaşmaya göre net bisey çıkacak artık ortaya. Erken olduğunu biliyorum tabi ama insan dayanamıyor. İnşallah vardır tutunmuştur
Böyle olan arkadaşlar var mı?

Evet tekrarlayacagım koyulaşmaya göre net bisey çıkacak artık ortaya. Erken olduğunu biliyorum tabi ama insan dayanamıyor. İnşallah vardır tutunmuştur
Böyle olan arkadaşlar var mı?
Anliyorum seni bende 5.gün yapmistim dayanamayip ama donmuş transferdi benim. Taze transfer tecbrubesi olanlar yazar merak etme hayirlisi olsun hakkinda

Kızlar merhaba,
Ben de aynı gün öğrenmiştim hatta dayanamayıp beta da verdim 9,5 çıkmıştı. Ama benim dondurulmultu, sizde de iğne etkisi geçmiştir diye düşünüyorum. Sağlıkla ilerlesin inşallah

Ben de aynı gün öğrenmiştim hatta dayanamayıp beta da verdim 9,5 çıkmıştı. Ama benim dondurulmultu, sizde de iğne etkisi geçmiştir diye düşünüyorum. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Benim bir önceki transferimde 7. 8. Gün net olarak testte öğrenmiştim. 5.gün zaten erken ama işte bence de 12 gün oldu geçmiştir etkisi diye düşünüyorum. Ben yarın tekrarlayacagım zaten testi bakalm ne olacak. Çok teşekkür ederim inşallah sizinde sağlıkla ilerler

Benim şuan erkem gebelik testi. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için dua edin lütfen hepimiz için güzel şeyler olsun
Allahım hepimize yasatsin bu duyguyu her zaman dua ediyorum insallah bizlere de nasip olur

Amiin Kalbi durdu malesef kürtaj oldum şu an transfer hazirligindayim
Çok geçmiş olsun canım Allah tekrardan sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. Bende geçen transferim de düşük yaptım kendimi hep motive ettim demekki hamile kalabiliyorum diye. Bunda var vardır bi hayır dedim hep

Sağol canım. Atlattım çok şükür o üzüntüyü allah kimseye gostermesin. Dogru soyluyosun sonucta tutunuyo bebek saglikli olsaydi devam ederdi diyorum bende insallah bu sefer saglikli miniklerimiz olur

Amin canım benim inşallah Allah hepimize yardım etsin. Umarım hepimiz için olumlu olur uğraşlarımızın sonucunu alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…