- 26 Mart 2017
- 421
- 283
- 18
- Konu Sahibi derindeniz1988
Canim tup bebek kotu birsey deilki kimse yanlis dusunmez, benim cevrem hep biliyor zaten yillardir ugrasiyoruz, hamile kalinca herkese soyledik cevrem o kadar mutlu olduki selam verdigim kisiler uzak akrabalar bile arayip tebrik etti. inanin riskliydi gebeligim cevremdeki insanlarin duasiyla inaniyorum kucagima aldim, pozitif dusun canim.Kizlar ya su hamile oldugunuzu aciklarken kacinci haftada acikladiniz mesela bilgi vermek istemediginiz akrabalariniza tup bebek mi diye soranlara ne dediniz ikiz diyince direkt tup bebek mi derler diye dusunuyorum. Simdiden geriliyorum. Bence artik toplum bunu kabullenmeli ya anormal bi durum deil kaldi ki bizde aorun yoktu ben beklemek istemedigim icin bilerek tup istedim. 16 aylik evliyiz. 2 aylik hamile saysak el insaf yani normal bu zamanda olmasi. Millet kac sene bebek yapmiyo. Ama ikiz olunca soran edene ne desem. Bilsinler istemiyorum acikcasi ama bana soylemedikleri surece tup herhalde vs diye dusunebilirler, yorumlayabilirler. Ama o olgunluk yok maalesef direkt suratima soylerler gibi geliyor. Cift yumurta genetik yani ailede olmadan olmuyomus mesela. Sadece klomenle cift yumurta doguran var mi asilamasiz tupsuz. Bizim akrabanin da ikiz kiz erkek oldu ilac kullandi adet icin ondan oldu dediler inanmistim o zamanlar bilmeyince. Simdi dusunuyprum onlarin da mi klomen ya da tedaviyle mi diye.