o kötü işte. bişey düşünmüşmüşsündür ondan sıkılmışsındır.
aklıma takılan bişeyde yoktu bilmiyorum niye öyle oldumki.şimdiden acayip halsizlik var üzerimde durup durup içime fenalık geliyor[/QUOT
biliyo musun aynen bende öyleyim yaa, dünde içimde sıkıntı vardı bügünde öyle çok daraldım, için acayip sıkılıyo yaa, havadan falan mı acaba
aklıma takılan bişeyde yoktu bilmiyorum niye öyle oldumki.şimdiden acayip halsizlik var üzerimde durup durup içime fenalık geliyor[/QUOT
biliyo musun aynen bende öyleyim yaa, dünde içimde sıkıntı vardı bügünde öyle çok daraldım, için acayip sıkılıyo yaa, havadan falan mı acaba
mevsim değişikliğindendir kızlar içinizi ferah tutun. kocaları nişanlıları düşünelim içimiz açılsın
mevsim değişikliğindendir kızlar içinizi ferah tutun. kocaları nişanlıları düşünelim içimiz açılsın
nişanlımı düşündükçe iş derdini napcaz diye daha da canım sıkılıyo senağlamasenağlama
nişanlımı düşündükçe iş derdini napcaz diye daha da canım sıkılıyo senağlamasenağlama
ALLAH Bİ ÇÖZÜMÜNÜ Bİ GÜZELLİĞİNİ GETİRİR ÖNÜNÜZE KARAMSAR OLMA
öyle vallahi yazık yavrum ben hastayım diye cok canı sıkılıyor kocamın aynı işyerinde olunca sürekli her halimi görebiliyor malesefff
şanslısın aynı işyerinde ne güzel üzme adamı
öyle vallahi yazık yavrum ben hastayım diye cok canı sıkılıyor kocamın aynı işyerinde olunca sürekli her halimi görebiliyor malesefff
ALLAH Bİ ÇÖZÜMÜNÜ Bİ GÜZELLİĞİNİ GETİRİR ÖNÜNÜZE KARAMSAR OLMA
inşallah canım yaa inşallah
bizimki iş aşkıydı kendisi patronumduda zamanında şimdi o başka depertmana geçti
zamanında fatih beydi benim için şimdi kalbimin fatihi oldu.belli bir süre diğer çalışanlardan sakladık beraberliğimizi insanların önyargılı davranmasından cekindim korktuğum olmadı tabiki öyle başladı 2,5 sene flört dönemimiz oldu ardından nişan geldi 27 temmuz 2008 de sonrada 8 ay sonra büyük gün kapımızı çaldı 19 nisan 2009 da artık tamamen birbirimizin olduk
zamanında fatih beydi benim için şimdi kalbimin fatihi oldu.belli bir süre diğer çalışanlardan sakladık beraberliğimizi insanların önyargılı davranmasından cekindim korktuğum olmadı tabiki öyle başladı 2,5 sene flört dönemimiz oldu ardından nişan geldi 27 temmuz 2008 de sonrada 8 ay sonra büyük gün kapımızı çaldı 19 nisan 2009 da artık tamamen birbirimizin olduk
amin amin Allah ayırmasın yarabbim.
Eee sıra sizde siz anlatın bakim nasıl başladı büyük aşkınız
benide bi arkdaşımız tanıştırmıştı , aynı binada çalışıyoduk, arkdaşımdan hep ismini duyardım fatih öyle fatih şöyle diye, sabahları bahçede kahvaltı ederdik, bigün fatihte geldi kahvaltıya ama hiç aklımdan onunla bişey olacağı geçmemişti:) benim iş yerimden bi kız beğendi fatihimi ilk baş ben fatihle iş arkadaşımı ayarlamaya çalışmıştım yaw -tatlicadiarzu- hep güleriz buna şimdi , ama onlar olmadı nişanlımla benim aramda bi elektriklenme oldu , öyle bi anda çıktı ki karşıma, ondan önce ben sözlenip ayrıldım, iyi kide çıkmış karşıma diyorum.. bizim hikayemiz film gibi yaa onun başından da 6 sene önce bi evlilik geçmiş eşi vefat etmiş.. zor günler geçirdik ya ilk zamanlarda aileme nasıl söylücem falan diye ama çok şükür herşeyi atlattık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?