Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

yok canım kaza değil, kanser :(
fatih kızla tanıştıktan sonra öğrenmiş kanser olduğunu, yarı yolda bırakmak istememiş evlenmişler 1 sene sonra vefat etmiş ( kız evlenmek için baskı kurmuş fatihe biraz bunu kayınvalidem söyledi, kaçarak evlenmişler )

hımm kötüymüş zor bir durum Allah düşmanımın başına vermesin bu hastalığı Allah rahmet eylesin nediyelim

hımm kötüymüş zor bir durum Allah düşmanımın başına vermesin bu hastalığı Allah rahmet eylesin nediyelim

evet canım yaa Allah kimseye vermesin, Allah rahmet eylesin

nişanlım hep üstüme titrer benim bu yüzden, en ufak bişeyde hadi doktora gidelim der, çok korkuyo ya banada bişey olcak diye

evet canım yaa Allah kimseye vermesin, Allah rahmet eylesin

nişanlım hep üstüme titrer benim bu yüzden, en ufak bişeyde hadi doktora gidelim der, çok korkuyo ya banada bişey olcak diye

ayy kıyamam titresin tabiki gül gibi kızımızı veriyoruz ben kız tarafıyım anacım hatta sevdanın bacısıyım baldızım

hoşgeldinnnnn vallahi aramızda düğünü olacak tek kişi var oda sevdacık büyük çoğunluğumuz yeni evliyizkaydirigubbakcemile3

hayirli ugurlu olsun insallah hep mutlu olursunuz ah ilk gunler keyfini cikarin ne guzeldi o gunler ya yeniden evlenesim geldi:):)

Back