Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa bizde doğal yöntem kullanıyoruz ama endişeleniyorum çünkü daha bebiş için çok erken bizim için
svda nişanlının 2, evliliğimi
hdi geln Allah ne verdiyse hep beraber verdik kocişleride alın....
nereye gitceniz tatile
marmaris fethiye mavi yolculuk inşallah.
yok canım kaza değil, kanser![]()
fatih kızla tanıştıktan sonra öğrenmiş kanser olduğunu, yarı yolda bırakmak istememiş evlenmişler 1 sene sonra vefat etmiş ( kız evlenmek için baskı kurmuş fatihe biraz bunu kayınvalidem söyledi, kaçarak evlenmişler )
hdi geln Allah ne verdiyse hep beraber verdik kocişleride alın....
yakın olsaydık ne güzel olurdu valla
keşke
ne güzel 1 hafta mı
nereye gitceniz tatile
marmaris fethiye mavi yolculuk inşallah.
hımm kötüymüş zor bir durum Allah düşmanımın başına vermesin bu hastalığı Allah rahmet eylesin nediyelim
evet canım 11 temmuzda çıkıyoz
evet canım 11 temmuzda çıkıyoz
evet canım yaa Allah kimseye vermesin, Allah rahmet eylesin
nişanlım hep üstüme titrer benim bu yüzden, en ufak bişeyde hadi doktora gidelim der, çok korkuyo ya banada bişey olcak diye
hoşgeldinnnnn vallahi aramızda düğünü olacak tek kişi var oda sevdacık büyük çoğunluğumuz yeni evliyizkaydirigubbakcemile3yeni gelinler ne yapiyonuz bakim heyecan varmi heyecan:):)
ayy kıyamam titresin tabiki gül gibi kızımızı veriyoruz ben kız tarafıyım anacım hatta sevdanın bacısıyım baldızım
yeni gelinler ne yapiyonuz bakim heyecan varmi heyecan:):)
yaa nezaman gidiyosunuz bakimmmklava: benimde canım cok tatil cekiyooo
![]()
hoşgeldinnnnn vallahi aramızda düğünü olacak tek kişi var oda sevdacık büyük çoğunluğumuz yeni evliyizkaydirigubbakcemile3
hoşgeldinnn.. ben ben benn çok heycanlıyımm delikafadulden