Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

bizim aramızda 2 dağlık mesafe var ama maalesef acayip ısrarcıdır her konuda. önceleri kalbi kırılmasın diyodum ama baktım benimki krılıyo boş verdedim benimki kırılacağına kime ne olursa olsun.

amann herkes kaynanasında şikayetçi benim kaynanam pek iyi kaydirigubbakcemile2 inşallah değişmez

bizim aramızda 2 dağlık mesafe var ama maalesef acayip ısrarcıdır her konuda. önceleri kalbi kırılmasın diyodum ama baktım benimki krılıyo boş verdedim benimki kırılacağına kime ne olursa olsun.

Yani boşver ya

ooo kıslar epey kaynatmışsınız bakıyorumda ben burnumdan soluyorum sinirden

ne oldu canım yatırmamışlarmı hala

kaydirigubbakcemile3

inhşallah kaynanan iyi bir insandır ev içinde ev olmaz iki senenin sonunda ben bunu çokkk iiii anladım inşallah sen geçinebilirsin....

ben şimdilik çok iyi anlaşıyorum inşallah böyle gider yaa, sen çok sorunlar yaşadın mı?

efet kıslar maaşım yatmamış ve haziranada kadar belkide daha sonraya kadar para yatmıyacak sinirlerim gerildi iyicene iyicene baydı bu şirket beni.
neyse battı balık ee ne konusuyodunuz bakim geçmişi okuyamadım baya hızlısınız hatunlar

Şnşallah kısa zamanda alırsın canım benim yoksa haber ver tolanıp gelelim klava:

benim çenem düştü sanırım. sigortanı kontrol et bence o düzenlimi?

ben şimdilik çok iyi anlaşıyorum inşallah böyle gider yaa, sen çok sorunlar yaşadın mı?

hangi birini anlatayım bilemiyorum en basitini söleyim sana kocanla beraber oluyorsun ve kendi evinde olduğun gibi rahat rahat banyo dahi yapamıyorsun ki bu en basit sorun yani....

efet zor bir durum birsunun dediği gibi ki onu çok iyi biliyorum cok cekti o kuzu.
ama svda mecbur kaldığı için suanda o durumu kabul etmek zorunda kaldı eşi iş bulunca eminimki kendi yuvalarını kuracaklardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…