Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

bende öyle diyodum 6 ay oturdum evde iş bulsam diyodum. 1 yıldır çalışıyorum bebeğim olsunda evime dönüym diyorum. ah ah hele ki pazar günü olan rezilliğimden sonra. evim evim demeye başladım

Ben sıkılıyorum söyle gezilecek çıkılacak biyer olsa gezersin falanda konya merkezde uzak bana birz gidilmiyo bide bişmiyorum biyeri eşim olmadanda gidemiyorum evde sıkılıyorum işte

Ben sıkılıyorum söyle gezilecek çıkılacak biyer olsa gezersin falanda konya merkezde uzak bana birz gidilmiyo bide bişmiyorum biyeri eşim olmadanda gidemiyorum evde sıkılıyorum işte

o zaman normal. burcun ne tatlım? ben yengeç olduğum için evcil kapat eve sesi çıkmaz cinsten oluyorum

o zaman normal. burcun ne tatlım? ben yengeç olduğum için evcil kapat eve sesi çıkmaz cinsten oluyorum

Balık canım bende aynıyım mahallde kadınlar falan sen sıkılmıyomusun niye çıkmıyosun fala der ama sıkılmam gezeceksemde eşimle olmayı severim aslındatekde gezmekten hoşlanmam

Balık canım bende aynıyım mahallde kadınlar falan sen sıkılmıyomusun niye çıkmıyosun fala der ama sıkılmam gezeceksemde eşimle olmayı severim aslındatekde gezmekten hoşlanmam

aaaaaaaaaaaa şekerim olurmu çık kayınvalideciğinle gez. aman yarabbim ilk günlerim aklıma geldi hergün biyere götürmek için direniyodu benim kayınvalideciğim. ne yalanlar uyduruyodum tlf lara bakmıyodum.

bende bir an önce evlenip eşimle gezmek istiyorummm :))

İnşallah canım

aaaaaaaaaaaa şekerim olurmu çık kayınvalideciğinle gez. aman yarabbim ilk günlerim aklıma geldi hergün biyere götürmek için direniyodu benim kayınvalideciğim. ne yalanlar uyduruyodum tlf lara bakmıyodum.

Bana öyle ısrar edemz çekinir bendende eşimdende hiç bir zaman sıcak davranmadım arada hep bir mesafe bıraktım bırakıcamda öz kaynanam olsa belki olurdu ama üvey ıııyyyyyy sevmemde zaten

bizim aramızda 2 dağlık mesafe var ama maalesef acayip ısrarcıdır her konuda. önceleri kalbi kırılmasın diyodum ama baktım benimki krılıyo boş verdedim benimki kırılacağına kime ne olursa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…