• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

kabul etmedim zaten bi etmeyende ben oldum bu nedenle mecbur kaldım biliyorsun tatlım 4 yıl nişanlı kaldım bide ayrı ev için bekleyemezdim başka çaremiz yok deyincede kabul ettim ama bana ayrı gibi oluruz takmayız demişti öyle olmuyormuşş

sabahki tartışma nedenimizde ben bi dükkan açmak istiyorum eşim başka bi işte çalışmamı istemiyor bende çalışmak istiyorum o ailesinin yanında çalıştığı için bişey sahibi olamıycamız için ben çalışmak istiyorum bunları eşime söyleyince kızıyor neyimiz eksik dior bende evimiz deyince tartışma büyüyyor

biraz uzun oldu kusura bakmayın çok canım sıkkın

uzun olsun benim için sorun değil tatlım. offff ya şu erkekler varya hepsi ana aşığı o kadar seviyolarsa analarını babalarını evlenmeselermiş. ayrı gibi olumuşsunuz çocukmu kandırıyomuş canım ya şimdi niye sözünü tutumuyo. sende yüz verme kaynanana filan hattucum ağırdan sat kendini valla geçen gün o fasülye olayında ne sinir oldum ben senin yerinde olsam ayıklamazdım. kocanında gözüne sok anannın evinde mi kalıyoz iyi yatakta bile kardeş gibi yatalım zaten bi farkımız kalmadı diye

sabah zaten bide kaynanama sinirlendim annemler bugün babaannemlerin bahçede erişte filan yapacaklar bizimkide meraklıdır başkalarına iş yaptırmaya daha ben bişey demedim yapacaklar diye annemde dememiş sadece 4 5 gün önce konuşmuştuk annemle onu unutmamış sabah bende gitsem dedi durdu bende hiç sesimi çıkarmadım sonra giderken gitsende bize yapamazlar zaten dedim bozuldu suratı düştü .. benim annemlere yaptırıp kendi kızlarına verecek azıcık kendini yorsun da yapsın hiç umrumda değil yeter artık

sabah zaten bide kaynanama sinirlendim annemler bugün babaannemlerin bahçede erişte filan yapacaklar bizimkide meraklıdır başkalarına iş yaptırmaya daha ben bişey demedim yapacaklar diye annemde dememiş sadece 4 5 gün önce konuşmuştuk annemle onu unutmamış sabah bende gitsem dedi durdu bende hiç sesimi çıkarmadım sonra giderken gitsende bize yapamazlar zaten dedim bozuldu suratı düştü .. benim annemlere yaptırıp kendi kızlarına verecek azıcık kendini yorsun da yapsın hiç umrumda değil yeter artık

ohhhh müstehak otursun yapsın eli elma armutmu topluyo canım. say dök içindekini sinirin yatışsın ben dinlerim

neyapcam ben şimdi bu çenemi nasıl tutucam hep kendime söz veriyorum susucam tartışmıycam ama tutamıyorum tutmakta istemiyorum aslında ama eşimide üzmek istemiyorum onu çok seviyorum yinede katlanamıyorum böyle giderse bi gün herşey bitecek diye korkuyorum

neyapcam ben şimdi bu çenemi nasıl tutucam hep kendime söz veriyorum susucam tartışmıycam ama tutamıyorum tutmakta istemiyorum aslında ama eşimide üzmek istemiyorum onu çok seviyorum yinede katlanamıyorum böyle giderse bi gün herşey bitecek diye korkuyorum

tamam tatlım sen eşini seviyosun onu üzmek istemiyosunda bi sor bakıym o senin mutlu olmadığını görmüyomu. çenenni tutmak içinde kendini zorlama derim ona herşey iyi gidiyomuş gibi gösterip için içini yiyeceğine oda bilsin sıkıntılarını daha iyi

biliyor ve bişey yapamıyor yapmıyor ben bunu gördüğüm için sinir oluoyrum zaten başka bir işte çalışmasını istiyorum az maaşa razı olmuyor bizimki ben çalışıyım diyorum onada razı olmuyor tek bildiği ben şükretmiyormuşum neyimiz eksikmiş

biliyor ve bişey yapamıyor yapmıyor ben bunu gördüğüm için sinir oluoyrum zaten başka bir işte çalışmasını istiyorum az maaşa razı olmuyor bizimki ben çalışıyım diyorum onada razı olmuyor tek bildiği ben şükretmiyormuşum neyimiz eksikmiş

oy oy oy yani allah sana sabır versin tatlım babası senşnkşne seninkide onlara aşık belli
ne yapmalı bilmiyom ben genelde her işi cazgırlıkla burnumdan kıl aldırmamakla çözüyüm ama sende aynı şey işe yaramayacak geliba

(evlilik uzerine cok hos bir yazi.)KENDı MUTLULUĞUMUZ ıÇıN DOĞRU ıLETıŞıM KURMAK

bu topikteki yazı çok güzell oku isretsen

Allah sana sabır versin valla hatçüm yaa
inşallah en kısa zamanda eve çıkarsın canım benim
aslında eşin çalışmana izin vermeli ya, hem para kazanırsın hemde evde bunalmamış olursun

selam millet ben bebek beklerken doktor kisstten şüpeleniyo korktum açıkçası umarım kötü bişey yoktur şimdi gidicem kontrole usg çekecekler bakalım off ya bitmiyo dertler:sinifsinif:

Back