- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
kabul etmedim zaten bi etmeyende ben oldum bu nedenle mecbur kaldım biliyorsun tatlım 4 yıl nişanlı kaldım bide ayrı ev için bekleyemezdim başka çaremiz yok deyincede kabul ettim ama bana ayrı gibi oluruz takmayız demişti öyle olmuyormuşş
sabahki tartışma nedenimizde ben bi dükkan açmak istiyorum eşim başka bi işte çalışmamı istemiyor bende çalışmak istiyorum o ailesinin yanında çalıştığı için bişey sahibi olamıycamız için ben çalışmak istiyorum bunları eşime söyleyince kızıyor neyimiz eksik dior bende evimiz deyince tartışma büyüyyor
biraz uzun oldu kusura bakmayın çok canım sıkkın
uzun olsun benim için sorun değil tatlım. offff ya şu erkekler varya hepsi ana aşığı o kadar seviyolarsa analarını babalarını evlenmeselermiş. ayrı gibi olumuşsunuz çocukmu kandırıyomuş canım ya şimdi niye sözünü tutumuyo. sende yüz verme kaynanana filan hattucum ağırdan sat kendini valla geçen gün o fasülye olayında ne sinir oldum ben senin yerinde olsam ayıklamazdım. kocanında gözüne sok anannın evinde mi kalıyoz iyi yatakta bile kardeş gibi yatalım zaten bi farkımız kalmadı diye