• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

Sizlerin de kandili mübarek olsun.
Evli ve çalışan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Ben de yeni evliyim 1 aylık. Yemeğinizi işten gelince mi yapıyorsunuz o akşam. Yoksa bir akşam önceden mi hazırlayıp dolaba koyuyorsunuz. Ben de bu düzeni bir türlü oturtamadım. Kendime bir program yapmak istiyorum temizlik günlerini, ütü günlerini falan bir programa oturtmak istiyorum. Ben de daha acemiyim de yemek yapmakta her türlü yemeği yapamıyorum daha tariften baka baka ancak olacak herhaldeÇok üzgünüm çoook

hoşgeldin tatlım aramıza
tatlım bende 2 yıllık evliyim çalışıyorum işin aslı çok zor oluyo. ama bi konuda şansım var eşim salı ve cuma günleri geç geliyo 11 e kadar filan toplantıları oluyo ikisindede yemek yapıp dolaba atıyorum özellikle zeytin yağlıları ayrıca derin dondurucumda her zaman haşlanmış kuru fasulye nohut filan bulunduruyorum kıymaları et köftesi yapıp atıyorum taze fasulye barbunya bezelye gibileride biraz pişirip atıyorum buzluğa. eğer eve aldığın malzemeleri düzenleyip koyarsan dolaba işin çok kolay olur yemek pişerkende ütümü çamaşırımı halldiyorum. hafta içi hiç misafir almıyorum çünkü sorun oluyo. evin temizlik işinide cumartesi günleri eşim gelene kadar hallediyorum sana tavsiyem pazar gününe hiç bi iş bırakma o günü eşine ve sana ayır. ayyyy çok uzun oldu daha yazardım yoksa neyse sen sor ben cevaplarım

tabi ayda 1 pazarımızı heba edip eve temizlikçi alıyoruz cam kapı filan o işleride o hallediyo. ona vereceğin 50 lirayı çok görme bence sonuçta çalışıyosun. eğer annen filan yakınındaysa hafta içi alırsın temizlikçiyi annen gelir başında durur. biz ayrı şehirlerde olduğum için öyle bi şansım olmuyo pazar almak zorunda kalıorum

Ayy çok teşekkür ederim ayrıntılı anlattığın için. Bu zamana kadar yemeğe fazla vakit ayıramamıştım derin dondurucumda sadece annemlerin verdiği bezelye, fasulye vs. vardı onlardan yaptım. Yeni evli olduğum için çeyizler falan hep göstermelik bir yerlere serilmişti. Onları toplamakla yorganları, yastıkları bir yerlere sıkıştırmakla geçti zamanım. Mutfak da aynı şekildeydi daha yeni yeni toplandım sayılır o da. 1 aydır. ınşallah alışıcam bu yoğun tempoya..

valla benim eşim hergün üç çeşit yemek ister akşamdan yapıyodum ben şimdi tatildeyim 4 ay yapmıyorum yemek

şekerim iş güç öğleden sonra bütüngün dışardayım test sonucumu alıcam bugün dua et tatlım bana

çok stresliyim merak ediyorum sonucu evde yaptığım testte çok silik bi çizgi vardı ya bilmiyorum akllım çok karışık geçmiş olsun tatlım

çok istiyorum istememmi en çok eşim istiyo ee yaşımda uygun ama bana yok gibi geliyo hiç bişey hissetmiyorum garip bişey

Back