Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

kızlar test sonucunu aldım beta hcg değeri 1 gözüküyo sanırım hamiş değilim daha doktorum görmedi ama artık 4 ay sonraya kaldı:kedi:

iyiym canım kuzenimin doğum gününe gidicem anacımla

allah işlerine kolaylık versin tatlım

hayırlı cumalar

günaydın kızlar

sabah sabah yine çenemi tutamadım kocamla tartıştım ne yapcam ben yaaaaamafoldumben söylemek istemiyorum çenemide tutamıyorummm başka bişey için tartışırken konu yine birlikte oturmamıza geliyor zaten başından beri istemediğim için sanırım bunu çok sorun yapıyorum
ama eşiminde ayrı eve çıkmak için biraz çaba göstermesini istiyorummm
acaba çok şeymi istiyorumm deliricemm ya

günaydın kızlar
ayy hatçüm yaa kıyamam sana üzme kendini bence çok şey istemiyosun bu senin en doğal hakkın canım yaa, aynı sorun bende de var ya sanırım hala alışamadım olup olmadık şeylere bozulup sesimi yükseltiyorum

insan istemediği şeye alışamıyor sedacım 1 yıl oldu ama hala alışamadım bu duruma her kavgamızda konu aynı yere çıkıyor birlikte oturuyor olmak
aslında sürekli söyleyip tartışmak istemiyorum ama olmuyor

e tatlım en başta keşke kabul etmeseymişsin aynı evde oturmayı eminim çok zor senin için bide harika ailiesi var seninkinin. nasıl yardımcı olabilirim sana bişey söyle ama moralini bozma lütfen

kabul etmedim zaten bi etmeyende ben oldum bu nedenle mecbur kaldım biliyorsun tatlım 4 yıl nişanlı kaldım bide ayrı ev için bekleyemezdim başka çaremiz yok deyincede kabul ettim ama bana ayrı gibi oluruz takmayız demişti öyle olmuyormuşş

sabahki tartışma nedenimizde ben bi dükkan açmak istiyorum eşim başka bi işte çalışmamı istemiyor bende çalışmak istiyorum o ailesinin yanında çalıştığı için bişey sahibi olamıycamız için ben çalışmak istiyorum bunları eşime söyleyince kızıyor neyimiz eksik dior bende evimiz deyince tartışma büyüyyor

biraz uzun oldu kusura bakmayın çok canım sıkkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…