ayy kocş diyonuz bende özledim zaten çok çalışıyo bu aralar
ayy yaa benim uyuz patron dolaşıp duruyo yazamıyorum(
bende özledim kocamı yaa(
amma döktürmüşsünüz be bugün maşallah
aynen ya 12 de gelcekmiş bugün toplantı varmış offfff
siz durmasanız ben hiç durmuycam makinalı gibi yazıyorum.
benim patronda geziyo ortalıkta uyuz
offf 12 de migerçi benimkide karşı komuşunun evini boyuyo 9 dan önce girmiyo eve bana kırgın bide zaten çok büyük ayp ettim kocama ( :gitme:
hayırdrı gıss niye çenen düşük senin bu kadarr
bilmem ölü gibiyim ama çenemi vurdu kocişlede didişmedim ama pek hayra alamet değil bu çene
sorma didoşum yaa, benimkide kızdım c.tesi ,abiside salonda oturuyodu odanın kapısını çarptımçok ayıp oldu herkese
siizn aranız nasıl kıss, ayy karıştırdım bi an ya senin koca oyuna takmıştı dimi tatlım
niye kızdın ki canım?
yok canım bitti kurtulduk takıntımız kalmadı. sadece mavi yolculuktan sonra kaptanlık ehliyeti almaya taktı ondanda bi zarar gelmez bende istiyorum almasını
kırma kalbini boşver kız sende abisinin yanında olmasa bu kadar uzatmazdı eminim. olur ufak şeylerşimdi eşim karşı komşunun evini boyuyo, c.teside karşıya geçti erkenden, bende işlerimi falan hallettim vs.. arada geçip yanına bakıyorum nasıl gidiyo diye..
bide kız var evde (20 yaşında) bide kızın yiğeni bi erkek var, işe onlarda eşyaları topluyo falan benimkide boya yapıyo. geldi şimdi eşim , çarşıya boyanın rengini değiştirmeye gitceklermiş, kızda bunlara yemek ısmarlıcakmış, bana sende gel dedi ama bende anneme gitcektim, bende gelmicem gidin siz dedim, oda bişiy demedi, ondan sonra bende takıldım ahh ahh bensiz git yemek ye diye, buda ona bozuldu ben kaç günden beri boya yapıyorum, sende gel diyorum gelmiyosun dedi, bende "ben fazlalığım dedim ne işim var" bi kızdı bi kızdı ne fazlalığı ne saçmalıyosun sen benim karımsın diye, çıktı odadan bende patt diye odanın kapısını bi çarptım, annesi duydu abisi bizdeydi..
sonra çıktım odadan gittim yanına, dışada kapının önündeydi, ya neden yanlış anlıyosun benim gelmem saçma diye dedim dedim, sonra gittim neysede çok kırıldı işte, yani bide abisinin yanında olması kötü oldu
sonra anama gittim.. ertesi günede bi yere gitcez yemeğe bohçaya aklet lazım.. bizim orda özdilek var alırsın dedi.. amcasına şişman xl al dedi, anamda da large aklet varmış.. bende inmedim özdileğe aldım anamdaki akleti:) odana bozuldu.. ben senin bi dediğini 2 yapmıyorum sen bi 5 dakkalık yere inemedin kocan için dedi vs :)) haklı ben ne dersem yapıyo benimki :))
öyle yani canım.. biraz uzun oldu ama :)) konuşuyozda biraz tavırlı banaben gidiyorm sarılıyorum gece.. sen cezalısın diyo bana :) sarılmıyo :gitme::gitme:
iyi hadi sevindim canım ya bırakmasına , bak tatil iyi geldi ikinizede
ohh ne güzel olur valla kaptan bi kocan olur :)
kırma kalbini boşver kız sende abisinin yanında olmasa bu kadar uzatmazdı eminim. olur ufak şeyler
tekne alcam diyede tutturdu o kısım biraz uyuz ediyo ama napıym oyundan iyidri.
tekne mii :)) zenginsiniz bakıyorum :)
oy seda sorma çok zenginiz sorma tekneyi geç süper lüks yat alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?