• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

didoş gelsene süper olur benim yapmak isteyip ypamadığımı yapmış olursunndelikafadulden

tamam bana uyar valla. ama yaparım kız ben kaynanama iş gönderiyom seninkiler sana gönderiyo bezelye alırım ayıklarlar çilek böğürtlen alırım reçel yaparlar sen kötü alıştırmışın. gelemde sana ders verem

aşkolsun tatlım ya senden sonraki en kartta benmi oluyorum :delphin:
ben çalışıyorum canım
günümün büyük çoğunluğu iş yerinde geçiyor
bursadayım
çocuk yok hamilelikte yok
uzun bir sürede düşünmüyoruz.

oh bendensin valla ben de aynı ama çocuk olayı farklı ben kararsız bigün isterim ertesi gün istemem öle işte normal değilim anlayacağın

arada banada geliyor o istek ama hemen geldiği yere gönderiyorum onuşakkıdı

evet tatlım yaaaa sana kırk bin bahane sayarım çocuk yapmamak için ama arada canımda çok istiyo. neyse hatçe doğursun onunkini mıncıklamaya gider avuturum kendimi.

hatice geliyomuşum seninkiler bana fasulye ayıklatmaya kalkıyomuş allah aşkına getir o sahneyi gözünün önüne ne komedi olur be

yok gıs başka topiklerde gezmiyorum :) sabah bi bakım kimse yok, bende takılıyodum öyle, biraz işlerim vardı zaten..
vayy bee 26 gün olmuş :)
hoşgeldin bulutolsam bende bursadayım bu arada
napıyonuz kızlarrr iyimisinizz bakayım

ben bugün züpper formdayım çene konusunda cvp yetiştiremiyolar zaten hatçam fasulye ayıklamaya çabalıyo

Back