Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

sanırım. eee sen nasılsın neler yapıyosun varmı bi değişiklik?
bi değişiklik yok canım 15 gün önce görümcem çocuklarına sünnet düğünü yaptı çok yorulduk düğünden sonrada misafirlerimiz vardı 1 hafta kaldılar ardından temizlik bittik kaynanamla allahtan görümcemler geldi yardıma yorgunluğum yeni çıktı bide hala bebek bekliyoruzz bu ayda imkansız gibi

takma kafana taktıkça olmaz allah hayırlısını versin. sanada soruym hatice gece ne yapıyonuz kayınvalidenler evde ya? yanlış anlamayın merak ettim

:)) canım valla biz daha evde dün gece yaptık :) ayıptır söylemesi :) ee yattık 12 de yani oldu işte :) artık çığlıkta atmadığım için sorun olmadı :) sabahta kurdum saati 7 ye duş alıp çıktım. bi zorluğu yoktu yani, açıyoruz tv yi kapatıyoruz kapımızı gerisi malüm :))

normal bildiğin şeyleri yapıyoz ilk zamanlar çok tedirgin oluyordum şimdi alıştım odamızda banyoda var pek sorun olmuyor

gece napıyonuz derken anlattığımı kastettin dimi ben yanlış anlamadım :))

haticecim Allah hayırlı bi evlat verir inşallah canım sana

vayyy tv sesi efekti yapıyonuz yani

normal bildiğin şeyleri yapıyoz ilk zamanlar çok tedirgin oluyordum şimdi alıştım odamızda banyoda var pek sorun olmuyor

odanızda banyo olması iyi. ya annemler filan geliyo ya bana 1 ay kalıyolar biz ses gider şu olur bu olur diye onlar gidene kadar hiç bişey yapmıyoz sorun bizde sanırım.:kedi:

odanızda banyo olması iyi. ya annemler filan geliyo ya bana 1 ay kalıyolar biz ses gider şu olur bu olur diye onlar gidene kadar hiç bişey yapmıyoz sorun bizde sanırım.:kedi:

sizde yaw alemsiniz :) sonuçta karı kocasınız canım, ses gider diye tedirgin olursanız tv yada müzik açın işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…