olsun didoşum zaten kimse kalmadıı .. allah kolaylık versin sana
yemeğe gittiler galiba
yine dağıldıkkk
bi değişiklik yok canım 15 gün önce görümcem çocuklarına sünnet düğünü yaptı çok yorulduk düğünden sonrada misafirlerimiz vardı 1 hafta kaldılar ardından temizlik bittik kaynanamla allahtan görümcemler geldi yardıma yorgunluğum yeni çıktı bide hala bebek bekliyoruzz bu ayda imkansız gibisanırım. eee sen nasılsın neler yapıyosun varmı bi değişiklik?
benimde ara ara işlerim çıkıyo ya
ayy çok uykumm varr :) hala dinlenemedim yaw :)[/QUOTE
ya seda kaynanayla aynı evde ya merak ediyorum gece napıyonuz?
bi değişiklik yok canım 15 gün önce görümcem çocuklarına sünnet düğünü yaptı çok yorulduk düğünden sonrada misafirlerimiz vardı 1 hafta kaldılar ardından temizlik bittik kaynanamla allahtan görümcemler geldi yardıma yorgunluğum yeni çıktı bide hala bebek bekliyoruzz bu ayda imkansız gibi
:)) canım valla biz daha evde dün gece yaptık :) ayıptır söylemesi :) ee yattık 12 de yani oldu işte :) artık çığlıkta atmadığım için sorun olmadı :) sabahta kurdum saati 7 ye duş alıp çıktım. bi zorluğu yoktu yani, açıyoruz tv yi kapatıyoruz kapımızı gerisi malüm :))
normal bildiğin şeyleri yapıyoz ilk zamanlar çok tedirgin oluyordum şimdi alıştım odamızda banyoda var pek sorun olmuyor
normal bildiğin şeyleri yapıyoz ilk zamanlar çok tedirgin oluyordum şimdi alıştım odamızda banyoda var pek sorun olmuyor
vayyy tv sesi efekti yapıyonuz yani
odanızda banyo olması iyi. ya annemler filan geliyo ya bana 1 ay kalıyolar biz ses gider şu olur bu olur diye onlar gidene kadar hiç bişey yapmıyoz sorun bizde sanırım.:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?