Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

anlatın bakıym neler yaptınız? idil düşük yapmışım filan diyodun bayaaaaaa bi önce neler oldu anlat

canım adetim geçmiştiya 7 gün geçti testler hep negatif biliyosunuz 7 gün sabah yataktan doğrulur doğrulmaz çok fazla kanama oldu yatak falan kan oldu düşün işte korktuk tabi hem eşim hem ben hemen hastaneye gittik düşük yapmışsındır dediler bende öyle olsa ağrım falan olurdu hiçbirşeyim yok sadece çok kanama var dedim...oda daha yeni olduğu ve çok küçük olduğundan ağrı olmaz dedi tabi moral sıfır oldu neyse ertesi gün ultras. girdim işte yok bişey sevk yaptı başka kadın doğuma oraya gittik baktılar düşük değil strese dayalı bir gecikmedir dedi kanım hala çok düşük onu araştırıyorlar zaten kan ala ala kan kalmadı bende

böyle işte canım bunuda atlattık folik asit hapları aldım korunmayıda bıraktık bu arada

günaydınn kızlarrr
vayy herkes burda :)
off sormayın kızlar ya acayip canım yandı ya, zaten ilk gece benim yüzümden bişey yapamadık ertesi sabah bende bi ateş bi mide bulantısı doğru hastaneye :) serum falan taktılar işte, sonra eve geldik, o zaman zar zor oldu birazcık ama çektiğim acıyı anlatamam ya korkudan bacaklarım titredi resmen sonrasındaki günlerde çok ağrım oldu ve çok zor oldu ya

benim gibi olmuşsun tatlım 15 gün çektim ben sonunda yapabildim bir şişe votka içip.

çok geçmiş olsun canım. korunmayı bırakmanızı doktormu söyledi?

didoşum zaten düşük yaptım düşüncesi bile beni çok üzdü bi düşündüm ya olmasa ne yaparım diye en iyisimi olsun dedik doktorada danıştık 3 ay ilacı kullan sonra olsun dedi tabi bu süre zarfında olursada olsun dedi...

idilcim çok geçmiş olsun sanada yaa
evet canım ya çok kastım kendimi anlatamam ya çok korktum ya, nasıl oldu var ya bide bana sorun :) artık yer yataklarında :) sürekli kakçtım durdum eşimden, çok kanamam oldu bide, otellerde hep çarşaf yıkayıp durdum valla :) şimdide az az kanamam var ya neden bitmedi hala anlamadım valla ya bide tiksindim artık akn kokusundan.. şimdi biraz daha ağrısız oluyo ama anestol diye bi krem aldım eczaneden onu kullanıyorum bide bebe yağı kullanıyorum :) artık en azından çığlık atmıyorum :)

en iyisini yapmışsınız tatlım hayırlısı. ya benim arkadaşın 6 aylık bebği öldü karnında 2 hafta oldu kız kafayı yedi ya her eşyası beşiği şunu bunu hazırdı bebeğin allah hayırlısını versin kız gördükçe fena oluyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…