Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

annem geldi geleli benimki burnumdan getiriyo varya bıktım yemin ederim. annem de başladı bu senin kocan takıntılı salak şu bu varya baydılar beni

boşver kuzum bende nişandan döndüm bak ölmedim hala ayaktayım. sen canını sıkma olan sana oluyor allah hayırlısını versin evlenip sorun yaşamak daha kötü

yaa eşinden önce bi nişan mı attın tatlım? inşallah hayırlısı olur tatlım.. bu da olmazsa artık benim 2. vakam olcak mafoldumben

annem geldi geleli benimki burnumdan getiriyo varya bıktım yemin ederim. annem de başladı bu senin kocan takıntılı salak şu bu varya baydılar beni

aa sahi gözün aydın tatlım annene kavuştun.. hadi annenin yanında bile kocan huysuz mu davranıyo :(( aman bekarlık gibisi yokmuş valla

aramadı tatlım arayacağınıda pek sanmıyorum. acaba mesaj mı atsam ne yapmaya çalışıyosun diye, az önce msn mi açtım 2 dakka msndeydi :( ama bişey yazmadan kapattım tabi

işte eski sözlüme benim çektirdiklerimi, şimdiki nişanlım bana çektiriyo mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

sakın msj gönderme aramada o hatasını anlasın sen alttan aldıkça üzerine gelmeye devam edecektir sabret tatlım

off dayanamıcam ben ya ne yapmaya çalışıyosun diye mesaj atıcam, ne olcaksa olsun valla yerimde duramıyorum, böyle belirsizlik beni öldürüyo mafoldumben

öyle dayanamayıp ilk adım atan bizler olduklca bu erkeklerde kendilerini bişey sanıyorlar sinir oluyorum

sen herşeyi kabul etmişsin hem annesi hem ninesi aynı evde oturmayı bile onun alttan alması gerekirken yaptığına bak

durup duruken beni suçluyo, ne olduğunu anlamadım ya bi türlü.. zor duruyorum iş yerinde.. off nasıl tutucam akşama kadar ağlamamak için bilmiyorum yaa bilmiyorum.. ben hazır değilmişim evliliğe, ailem hazır değilmiş, ertelicekmişiz, bende iyi düşün taşın ertelemek yok ya olucak 9 temmuzda yada olmucak dedim.. bana halan kabul et suçunu diyo, bu aralar bişeyde yapmadım ama hep suçluymuşum arıza çıakrtıyomuşum...

konuda ne biliyo musunuz.. bu bana dedi ki önceden nikah kıyalım dedi, bende ailemden habersiz olmaz dedimm.. daha sonrada nikah olsada başka bişey olmaz bak dedim sonuna gülücük yazdım.. ona kızmış ben hep kaçıyomuşum.. affedersiniz ama herşeyim bende kalsınmış işte ben kadın olmaya hazır değilmişim rezillik yaa .. nasıl unutabilirm ki ben bunları ya nasıll

bana da diyo ki kabul et suçunu gelirim bak akşama demiş,, bende kapadım telefonumu.. istediğini yapsın isterse ev bassın umrumda değil.. inanın şu an yaşamak bile istemiyorum..

Back