Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

idilde bugün hiç uğramadı naptı acaba bende merak ettim
bugün ofisim çok gergin patronum çok sinirli, moralim çok bozuk ondan bende giremedim hiç mafoldumben

idilde bugün hiç uğramadı naptı acaba bende merak ettim
bugün ofisim çok gergin patronum çok sinirli, moralim çok bozuk ondan bende giremedim hiç mafoldumben

hayrola tatlım patrona ne olursa olsunda senin canın neden sıkkın?

o kadar çok sıkıldım ki nişanlımın herşeyi sorun yapmasını, hani işsiz diyorum stresli diyorum alttan alıyorum ama yok olmuyo olmuyo, ne yapacağımı bilemez halldeyim, evlenmek hiç istemiyorum şu an.. bu çocuk düzelmicek belli saçma sapan bişey yüzünden sorun çıkardı yine.. annemin sürekli para biriktirin ev alın demesi yüzünden, babamın eve geç kalma diye bana kızması yüzünden bıkmış artık dayanamıyomuş, ki bunlar yeni olan sorunlar değil, hiç anlamıyorum ne yapmaya çalışıyo bilmiyorum, çok sıkılmış çok bunalmış ne bu ya ne diye bana stem ediyo, ailem acayip insanlarmış, babam en geç 8.30 da ol dediği için annem paranıızı biirktirin ev almaya çalışın dediği için aceyip aileymişiz, artık katlanamıyorum o kdar doluyum ki şu anda anlatamam yaa.. bu sefer asla ne yaparsa yapsın ben ayağına gitmeyeceğim, özür dilemezsede bu iş biticek ... artık çekemicem onun bu sinirli halini yaa.. salak kafam ne diye evlenmeye acele ettiysem mafoldumbenmafoldumben

o kadar çok sıkıldım ki nişanlımın herşeyi sorun yapmasını, hani işsiz diyorum stresli diyorum alttan alıyorum ama yok olmuyo olmuyo, ne yapacağımı bilemez halldeyim, evlenmek hiç istemiyorum şu an.. bu çocuk düzelmicek belli saçma sapan bişey yüzünden sorun çıkardı yine.. annemin sürekli para biriktirin ev alın demesi yüzünden, babamın eve geç kalma diye bana kızması yüzünden bıkmış artık dayanamıyomuş, ki bunlar yeni olan sorunlar değil, hiç anlamıyorum ne yapmaya çalışıyo bilmiyorum, çok sıkılmış çok bunalmış ne bu ya ne diye bana stem ediyo, ailem acayip insanlarmış, babam en geç 8.30 da ol dediği için annem paranıızı biirktirin ev almaya çalışın dediği için aceyip aileymişiz, artık katlanamıyorum o kdar doluyum ki şu anda anlatamam yaa.. bu sefer asla ne yaparsa yapsın ben ayağına gitmeyeceğim, özür dilemezsede bu iş biticek ... artık çekemicem onun bu sinirli halini yaa.. salak kafam ne diye evlenmeye acele ettiysem mafoldumbenmafoldumben

offff üzülme tatlım batıyo bişeyler sanırım yada birileri dolduruşa getiriyor nişanlını. ama ailene laf söyletme sen onun annesine filan laf söylüyormusun erken başlamış yakınmaya. bi evlenseydiniz. senin gibi birini bulmuş bu zamanda kaç tane kız kabul eder kayınvalidesiyle oturmayı hiç düşünmüyor bunu. afferim ona eğer sen ararsan bu kezde ben kızacam sana. kendini ve aileni asla ezdirme o asla senin ailene haklı bile olsa laf söyleyecek konumda olmamalı. :oklava:

seni çok iyi anlıyorum tatlım ailen ve nişanlın arasında kalmak çok zor ama ailene asla laf söyletme onlar senin annen baban benimkiside çok şikayet ederdi babamın erken gel demesine ama evlenince hepsi unutuluyor boşyere üzülme canım

ama nişanlınada yüzverme o seni arasın

günaydın haticecim..
asla yüz vermiyeceğim zaten o kadar kötüyüm ki inan zor sabrediyorum. dün 11 den beri hiç mesajlaşmadık.. sanırım bu iş olmuyacak.. kendimi en kötü şeye alıştırmaya çalışıyorum güçlü olmaya çalışıyorum.. umarım üstesinden gelebilirim.. şeytan diyo ki çık götür yüzükleri ver eline .. bilmiyorum ya bilmiyorum bu kavga hiç hayra alamet değil valla :((

offff üzülme tatlım batıyo bişeyler sanırım yada birileri dolduruşa getiriyor nişanlını. ama ailene laf söyletme sen onun annesine filan laf söylüyormusun erken başlamış yakınmaya. bi evlenseydiniz. senin gibi birini bulmuş bu zamanda kaç tane kız kabul eder kayınvalidesiyle oturmayı hiç düşünmüyor bunu. afferim ona eğer sen ararsan bu kezde ben kızacam sana. kendini ve aileni asla ezdirme o asla senin ailene haklı bile olsa laf söyleyecek konumda olmamalı. :oklava:

ne oldu anlamadım yaa bişey yapsam hadi neyse haklı dicem..asla canım asla aramıyacağım.. o kadar kırgınım ki çünkü nasıl barışıcaz onu da bilmiyorum.. artık bu saatten sonra barışıcz diye bi umudum yok açıkçası .. sanırım bu iş burda bitti artık :gitme:

hemen bu iş bitti deme canım sabret o seni arasın sen bitirelim dersen bu yüzdende seni suçlar en iyisi herşeyi oluruna bırak zaten seni gerçekten seviyorsa arar yada gelir canım biraz burnu sürtsün hem

hiç bişey anlaıyorum ya 20 gün kala nasıl böyle bi kavga çıkartır ya çok iyiydik pazartesi akşamı, birden kudurdu ya durduk yere,, her ne kadar kavga edersek edelim mutlaka mesajlaşırdık gerçi bunlar öfke dolu mesajlar olurdu ama yinede mutlaka mesaj atardık, bu sefer hiç sesi çıkmadı görüşmeyelim bi süre dedi.. mantıklı bişey mi bu yaa, bilmiyorum ama sanırım evlenmekten vazgeçti gibi geliyo bana yani başka bişey düşünemiyorum açıkçası ..

bilmiyorum bakalım arıyacak mı ya da gelicek mi?
evlenmek istemiyorum derse ben nasıl üstesinden gelicem yaa bilmiyorum yaa offf

ben ona başından beri söyledim ben rahat bi kız değilim bak diye..
bence söyleyebilir ya canımcım baksana durduk yere kavga çıkartıp görüşmeyelim demesi pek normal değil yani

günaydın hanımlar ancak açabildim. tatlım boşver kafana takma herşeyde bi hayır vardır dur dinle biraz neler olacak.

günaydın didoşumm.. bende merakla bekliyorum bakalım neler olacakk

boşver kuzum bende nişandan döndüm bak ölmedim hala ayaktayım. sen canını sıkma olan sana oluyor allah hayırlısını versin evlenip sorun yaşamak daha kötü

Back