görüşürüz tatlım anneni benim yerine benim ann özlemimle kocaman öp
canım yazını okumadan kapatmışım bidaha gittiğimde mutlaka senin içinde öpcem annemi opuyorumnanaktan
bugün dr gidicektin idilcim iyi haberler gelirsin inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görüşürüz tatlım anneni benim yerine benim ann özlemimle kocaman öp
selamm didoşumm
idilde bugün hiç uğramadı naptı acaba bende merak ettim
bugün ofisim çok gergin patronum çok sinirli, moralim çok bozuk ondan bende giremedim hiç mafoldumben
o kadar çok sıkıldım ki nişanlımın herşeyi sorun yapmasını, hani işsiz diyorum stresli diyorum alttan alıyorum ama yok olmuyo olmuyo, ne yapacağımı bilemez halldeyim, evlenmek hiç istemiyorum şu an.. bu çocuk düzelmicek belli saçma sapan bişey yüzünden sorun çıkardı yine.. annemin sürekli para biriktirin ev alın demesi yüzünden, babamın eve geç kalma diye bana kızması yüzünden bıkmış artık dayanamıyomuş, ki bunlar yeni olan sorunlar değil, hiç anlamıyorum ne yapmaya çalışıyo bilmiyorum, çok sıkılmış çok bunalmış ne bu ya ne diye bana stem ediyo, ailem acayip insanlarmış, babam en geç 8.30 da ol dediği için annem paranıızı biirktirin ev almaya çalışın dediği için aceyip aileymişiz, artık katlanamıyorum o kdar doluyum ki şu anda anlatamam yaa.. bu sefer asla ne yaparsa yapsın ben ayağına gitmeyeceğim, özür dilemezsede bu iş biticek ... artık çekemicem onun bu sinirli halini yaa.. salak kafam ne diye evlenmeye acele ettiysem mafoldumbenmafoldumben
o kadar çok sıkıldım ki nişanlımın herşeyi sorun yapmasını, hani işsiz diyorum stresli diyorum alttan alıyorum ama yok olmuyo olmuyo, ne yapacağımı bilemez halldeyim, evlenmek hiç istemiyorum şu an.. bu çocuk düzelmicek belli saçma sapan bişey yüzünden sorun çıkardı yine.. annemin sürekli para biriktirin ev alın demesi yüzünden, babamın eve geç kalma diye bana kızması yüzünden bıkmış artık dayanamıyomuş, ki bunlar yeni olan sorunlar değil, hiç anlamıyorum ne yapmaya çalışıyo bilmiyorum, çok sıkılmış çok bunalmış ne bu ya ne diye bana stem ediyo, ailem acayip insanlarmış, babam en geç 8.30 da ol dediği için annem paranıızı biirktirin ev almaya çalışın dediği için aceyip aileymişiz, artık katlanamıyorum o kdar doluyum ki şu anda anlatamam yaa.. bu sefer asla ne yaparsa yapsın ben ayağına gitmeyeceğim, özür dilemezsede bu iş biticek ... artık çekemicem onun bu sinirli halini yaa.. salak kafam ne diye evlenmeye acele ettiysem mafoldumbenmafoldumben
offff üzülme tatlım batıyo bişeyler sanırım yada birileri dolduruşa getiriyor nişanlını. ama ailene laf söyletme sen onun annesine filan laf söylüyormusun erken başlamış yakınmaya. bi evlenseydiniz. senin gibi birini bulmuş bu zamanda kaç tane kız kabul eder kayınvalidesiyle oturmayı hiç düşünmüyor bunu. afferim ona eğer sen ararsan bu kezde ben kızacam sana. kendini ve aileni asla ezdirme o asla senin ailene haklı bile olsa laf söyleyecek konumda olmamalı. klava:
günaydın didoşumm.. bende merakla bekliyorum bakalım neler olacakk