Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

hoşgeldin canımm..ben inanmıyorum zaten o kdar abartılarak anlatılanlara, ama çok canım acıcak mı çok merak da ediyorumm sengözlerimebaksanab

ben korkudan altın saydım düğüm gecemde 3 saat boyunca heralde 20 kere saymışımdır daha sonra oldu işte dayanılmacak bir acı değil diyebilir sana sakin olursan çok fazla acımaz merak etme

kızlar ben evleneli 26 gün oldu bu olayı yaşayalı çok yeni oldu şunu söyleyebilirim rahat olun kendinizi kasarsanız hem sizin için hem de eşiniz için zor olur.buarada vajinismus diye bişey var duyan varmı aranızda hatunlar

yok canım ya kendini korkutma sıkma rahat ol sorun yok ben kastım kendimi kendime zarar verdim

evet rahat olmak gerekiyomuş ilk gece dimi

güseldiii cok gec uyandık uyandığımda kocişim kahvaltı hazırlamıştı ayy ne romantikti.soyna tembel tembel evde oturduk böyleydi işte.sen baptın bakimmm

ayy nee güzell bir an önce evlenmek istiyorumm kaydirigubbakcemile2

ne kadar cahil insanlar var yaa korkutuyolar böyle , kanama kişiden kişiye değişiyomuş değil mi, benim arkdaşım anlatmıştı bende çok az oldu diye

Evet güzelim değişir benimde ilk etapta azdı ama ertesi gün ve daha sonraki ilişkilerde yine kan geldi....

nasıl geçti ilk gece
evet ben duydum ayy inşallah vajinusmus falan olmam

Ya kendinizi kasmayın ben ertesi gün alışveriş yaparken poşet faln kaldıramdım eğilip kalkamadım ağrıdan amaçok kastım kendimi hatta o gece hastaneye bile gitmeyi düşündük

vajinismus cinsel ilişkiden korma hastalığı diye duymuştum korkudan ve stresten oluyormuş ve ve ve çok kötü sadece bayanlarda oluyor onun için rahat olmak lazım

nasıl geçti ilk gece
evet ben duydum ayy inşallah vajinusmus falan olmam

ilk gün olmadı bizde çünkü çok yorgunduk ve geç gelmiştik sarılıp uyuduk inanın o bilem herşeye değer.
svda şimdiden acabamı falan deme biliosun bu rahatsızlık psikolojiyle ilgili rahat ol hem olsa bilem çaresi var milyonlarca insan bu olayı yaşıyor

ayrıca sevdalım doğru söylemiş ayaklarınızı üşütmeyin çok dikkatli olmak gerek bir nevi loğusa kadın gibi oluyormussun

aydınlat bizi birsuu :)) ya ilk gece ağrı kesici falan mı alsam acaba yada kas gevşelticii

Yok canım ya gerek yok bence sen rahat ol yeter o kadar acı çekiliyor olsa bebek niye düşünelim sadece 1 kere o am o anı yaşak lazım acısıyla tatlısıyladelikafadulden

Ya kendinizi kasmayın ben ertesi gün alışveriş yaparken poşet faln kaldıramdım eğilip kalkamadım ağrıdan amaçok kastım kendimi hatta o gece hastaneye bile gitmeyi düşündük

hadii yaa (

vajinismus cinsel ilişkiden korma hastalığı diye duymuştum korkudan ve stresten oluyormuş ve ve ve çok kötü sadece bayanlarda oluyor onun için rahat olmak lazım

bende öyle biliyorum

en iyisi ilk gün sarılıp uyumak bizde öyle düşünüyoz bazen..yok ya ben olcağımı sanmıyorum inşallah tabi :)) benim nişanlım çk anlayışlı hem yavaş yavaş olur artıkın

aydınlat bizi birsuu :)) ya ilk gece ağrı kesici falan mı alsam acaba yada kas gevşelticii

kas gevşetici falan bi işe yaramaz kendini kandırmış olursun ben sana ne diyorum çok fazla acımıyor sakin ol biraz sen şimdiden panik olmuşsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…