hoşgeldin canımm..ben inanmıyorum zaten o kdar abartılarak anlatılanlara, ama çok canım acıcak mı çok merak da ediyorumm sengözlerimebaksanab
yok canım ya kendini korkutma sıkma rahat ol sorun yok ben kastım kendimi kendime zarar verdim
güseldiii cok gec uyandık uyandığımda kocişim kahvaltı hazırlamıştı ayy ne romantikti.soyna tembel tembel evde oturduk böyleydi işte.sen baptın bakimmm
ne kadar cahil insanlar var yaa korkutuyolar böyle , kanama kişiden kişiye değişiyomuş değil mi, benim arkdaşım anlatmıştı bende çok az oldu diye
Hiç uyumadıkki sonrada beaber kahvaltı hazırladık daha sonrada alışverişe gittik
ne kadar cahil insanlar var yaa korkutuyolar böyle , kanama kişiden kişiye değişiyomuş değil mi, benim arkdaşım anlatmıştı bende çok az oldu diye
kızlar ben evleneli 26 gün oldu bu olayı yaşayalı çok yeni oldu şunu söyleyebilirim rahat olun kendinizi kasarsanız hem sizin için hem de eşiniz için zor olur.buarada vajinismus diye bişey var duyan varmı aranızda hatunlar
benim kanamamda 1 pedi doldurmazdı yani ne çok ne az normaldi
ayy yaa düğün günü hatırlayınca nekadar çabuk geçti diyorum sendede oluyormu?
Evet güzelim değişir benimde ilk etapta azdı ama ertesi gün ve daha sonraki ilişkilerde yine kan geldi....
kızlar ben evleneli 26 gün oldu bu olayı yaşayalı çok yeni oldu şunu söyleyebilirim rahat olun kendinizi kasarsanız hem sizin için hem de eşiniz için zor olur.buarada vajinismus diye bişey var duyan varmı aranızda hatunlar
nasıl geçti ilk gece
evet ben duydum ayy inşallah vajinusmus falan olmam
Evet güzelim değişir benimde ilk etapta azdı ama ertesi gün ve daha sonraki ilişkilerde yine kan geldi....
aramızda en tecrubeli hatun olarak birsu var anlat bakalım bacım bilgilendir herkezi
ayy yaa düğün günü hatırlayınca nekadar çabuk geçti diyorum sendede oluyormu?
aa bunu duymamıştım bak yeni öğrendim..bide kızlar yaa denize girmeyin diyolar mikrop falan kapar, girmeyeyim mi gerçekten
aa bunu duymamıştım bak yeni öğrendim..bide kızlar yaa denize girmeyin diyolar mikrop falan kapar, girmeyeyim mi gerçekten
aydınlat bizi birsuu :)) ya ilk gece ağrı kesici falan mı alsam acaba yada kas gevşelticii
Ya kendinizi kasmayın ben ertesi gün alışveriş yaparken poşet faln kaldıramdım eğilip kalkamadım ağrıdan amaçok kastım kendimi hatta o gece hastaneye bile gitmeyi düşündük
vajinismus cinsel ilişkiden korma hastalığı diye duymuştum korkudan ve stresten oluyormuş ve ve ve çok kötü sadece bayanlarda oluyor onun için rahat olmak lazım
ilk gün olmadı bizde çünkü çok yorgunduk ve geç gelmiştik sarılıp uyuduk inanın o bilem herşeye değer.
svda şimdiden acabamı falan deme biliosun bu rahatsızlık psikolojiyle ilgili rahat ol hem olsa bilem çaresi var milyonlarca insan bu olayı yaşıyor
aydınlat bizi birsuu :)) ya ilk gece ağrı kesici falan mı alsam acaba yada kas gevşelticii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?