canımm herşeyin çok güzel,güle güle kullanın, koltuk takımını çok beğendim acaba nerden aldığınızı(bellona, istikbal,merinos????) marka olarak yani.. ve fiyatını sorsam ayıp olmaz dimi
canım eşyalarımızı mondiden aldık. akdeniz koltuk takımı ve akdeniz yemek takımı. koltuklarımızı da yanlış hatırlamıyorsam 3300 tl ye aldık. ayrıca ayıp filan da olmadı burda hepimiz birbirimizden yardım alıyoruz:80:
Hayırlı olsun arkadaşım, güle güle kullan inş.Bu yıl beyazdan başka seçenek pek yok gibi. benim de düğünüm yazın. Mobilyaları bir gün içerisinde peşimde bir orduyla gezerken apar topar beğendim( ama halı ve perdeyi daha özenerek almak istiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. onları da aceleye getirmek istemiyorum.
cnm çok teşekkür ederim. alışveriş konusunda allahıma bin şükür aileler çok anlayışlı oldu ve tamamen bize bıraktılar. onlar sadece pazarlık için geldi. sonuç olarak bunları beğendik aldık. sana da hayırlı uğurlu olsun. eminim her yeni gelin evi çok güzel olacaktır. aldıklarını yada benzerlerinin resmini koyarsan halı ve perde konusunda fikirlerimizi söyleriz tabii... kolay gelsin sana.
canım çok güzel mobilyaların güle güle iyi mutlu huzurlu günlerinde kullanırsın inşallahh
benim annemin evide buna çok yakın hatta aynı gibi vitrin takımı ve oturma grubu bencede biraz hareketlendirmen lazım bence renkli obşelerle çok şık ve daha güzel olabilir. biz annemin objelerini tepe home dan almıştık. Mozaik Vazo 38 cm bi göz at istersen. çok sade evde çok güzel duruyo hem aynalı gibi olduğu için etraftaki renge uyum sağlıyor birde güneş gören bir salonun olursa mozaikler inanılmaz derecede güzel parlıyor ve pırıl pırıl oluyor ortalık. hem ortalığı çok doldurmamış olursun hemde çok şık olmuş olur
koltuk takımlarını biz aldık yeni.. çok rahat.. sadece beyaz almaya cesaret edemedik, krem rengi yaptırdık derisini de koyu kahve venge tarzı bi renk yaptırdık.. güle güle kullan hepsi çok şık
yorumların için çok teşekkür ederim. evet ben çalışan biriyim temizliği illaki zor olacaktır ama ne yapayım yinede vazgeçemedim açık renklerden
konsolun üstündeki aynayı almadık zaten onun yerine daha güzel bir ayna almayı düşünüyorduk ama sanırım güzel bir tablo daha modern olacak. alınca mutlaka resmini koyacagım.
canım eşyalarımızı mondiden aldık. akdeniz koltuk takımı ve akdeniz yemek takımı. koltuklarımızı da yanlış hatırlamıyorsam 3300 tl ye aldık. ayrıca ayıp filan da olmadı burda hepimiz birbirimizden yardım alıyoruz:80:
Güle güle kullanın canım cok guzeller,
bende yemek masamı, büfemi, tv ünitemi, yatak odamı beyaz lake aldım, çok ferah oluyor,
güle güle oturmanız dileğiyle
canım çok güzel mobilyaların güle güle iyi mutlu huzurlu günlerinde kullanırsın inşallahh
benim annemin evide buna çok yakın hatta aynı gibi vitrin takımı ve oturma grubu bencede biraz hareketlendirmen lazım bence renkli obşelerle çok şık ve daha güzel olabilir. biz annemin objelerini tepe home dan almıştık. Mozaik Vazo 38 cm bi göz at istersen. çok sade evde çok güzel duruyo hem aynalı gibi olduğu için etraftaki renge uyum sağlıyor birde güneş gören bir salonun olursa mozaikler inanılmaz derecede güzel parlıyor ve pırıl pırıl oluyor ortalık. hem ortalığı çok doldurmamış olursun hemde çok şık olmuş olur
koltuk takımlarını biz aldık yeni.. çok rahat.. sadece beyaz almaya cesaret edemedik, krem rengi yaptırdık derisini de koyu kahve venge tarzı bi renk yaptırdık.. güle güle kullan hepsi çok şık
Güle güle kullanın canım cok guzeller,
bende yemek masamı, büfemi, tv ünitemi, yatak odamı beyaz lake aldım, çok ferah oluyor,
güle güle oturmanız dileğiyle