salon takımında beyazi tek geçerim gerçi zor kullanmasi ama olsun sonuçta şik..
işte benim hayalim...süper yaa..ben de bunları alıcam nasip olursa canım..güle güle kullan inş.
ben daha önce görmemiştim almak üzere gezmeye başladığımızda beğenip aldık cnm. inş allah en kısa zamana sanada nasip eder. tarihiniz belli mi peki?
halıları almadık daha cnm sadece öle düşünüyoruz ama fikirlerinize açığım sence mobilyanın tonlarında kahverengi halımı güzel olur. oturma bölümüne güzel olabilir ama aynısından yemek takımının altında da olacak öle bi halı o tarafı boğmaz mı??
canım benim kaç ay önce keşfedip vurulduğum mobilyalar..ne kadar baksamda gözüm hep bunda kalıyor..başka beğenemiyorum..inş temmuz sonu nasipse,ya da eylülde..sizin ne zaman?huzurla kullanın inşallah..:80:
iki halının aynı olması şart değil... birbirini kombinleyecek tonlarda 2 farklıhalı kullanabilirsin... oturma kısmına desenli, yemek masasının altına düz renk bir halıkoyabilirsin
gerçekten çok güzel bir seçim bende evime böyle bir takım begendim aksesuar olarakta beyaz ve kahve tonlarında biblolar olabilir konsolun önüne aynı renk tonlarında çerçeve düşünebilrsin ha bu aralar ben canvas tablolara takmış durumdayım özellikle 3 lü aolanlar çok güzel tavsiye ediyorum arkadaşım allah agız tadıyla oturmak nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 170122 Eki Görüntüle 170121 Eki Görüntüle 170123
koltuklar benim yemek odası takımı ise nişanlımın zevki. koltuk takımının bütün parçalarını aldım ama yemek odası takımının sadece konsolunu ve masa sandalyesini aldım. halı olarak da krem üzerine vizon rengi (koltukların içindeki renkten) desenleri olan bi model beğendik. perde olarakda tülü krem fonları vizon rengi düşünüyorum olur mu?? peki bu eşyalara uygun aksesuar ne olabilir arkadaşlar. mesela konsol üzerine tablomu yoksa ayna mı almalıyız?? yada alacağımız aksesuarlar hangi renk olmalı?? fikirlerinizi bekliyorum allah bana ve herkese güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallahhhh
öncelikle seçimlerin çok ferah çok beğendim gayet güzel rabbim güle güle iyi günlerde oturmayı nasip etsin canım kosol üstüne parça öaynalardan kullanabilirsin...aksesuar konusunda da gümüş rengi yani lame aksesuarlar tercih et yada beyaz ikea da seçimler var epey.ordan tercih edebilirsin.........
ilknurince ; açtığın topiğede yazdım aynı şekilde bende bayılıyorum o parça tablolara. özellikle senin resmini koyduğun güneş batımındaki ağaçlı tablo benim salonuma güzel olurdu. ama ben piyasada hiç görmedi ki:26:
öncelilkle takımın güzel.. beyaz sade ve şık duruyo ama nasıl koruyacaksın çok çabuk kirlenir hele bi de calısan bayansan allah kolaylık versin derim canım...
nacizane fikrimse... bence konsolun üstündeki aynayı iptal et çünkü odanı beyaz ağırlıklı yapmışsın, aynalar salonu ferah geniş göstermek için kullanılır , sen zaten renk seçiminle bunu baştan ayarlaşmış oldun. ayna yerine tablo asabilirsin kahve krem pudra karışımı renklerde. hareket katar diye düşünüyorum..
aksesuar olarakta ana renklerden çok uzaklaşmamanı tavsiye edebilirim pudra ve vizon tercihimdir bu renkler için :)
Allah Güle Güle oturmayi nasip etsin
Canım benim dedigim gibi piyasada çok pahalı ben bu tarz dekor objelerini internetten takip ediyorum daha uygun oluyor fiyatı oradan tavsiye ediyorum verdiğim site adresinden ben alışveriş yaptım hiç bir problemde çıkmıyor inşallah çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?