Taze bir geline adayına yardım etmek isteyen var mı aranızda kızçelerim

ziinemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
34
0
46
İzmir
Merhabalar, aranıza bir gelin adayı olarak 'pat' diye ve yeni katıldım :17:

Bu yüzden oldukça deneyimsizim bu konuda. Ne alınır, nereden alınır, hangisi iyidir bilmiyorum. Sağolsun annem de pek bir hazırlık yapmış benim için !!!

Sevgilim askerde ve biz geldiğinde hemen düğünümüzü yapıcaz, ben de o askerdeyken çeyizimi tamamlamak istiyorum.

Bir çeyizde neler olması lazımdır, kullanıp da memnun kaldığınız yada şu çeyizinde olmasada olur çok gereksiz diye düşündüğünüz,küçük ev aleti, nevresim, havlu, terlik, iğne ... aklınıza ne gelirse :17::17::17:

Bana yardımcı olur musunuz :34:

merhaba; hoşgeldin aramıza :46:
öğrenecek çok şey bu siteden. ben de 2014 yazında evleneceğim. yeni yeni almaya başladım çeyizi
nevresimler
takımı havlu
tost makinesi
mutfak robotu
misafir için yemek takımı
çift kişilik battaniye, bimeks de indirimden fakir marka ütü aldım geçen gün, tantitoniden çaydanlık aldım günlük kullanım için.kahvaltı takımı alabilirsin istersen, günlük yemek takımı lazım ama 12 kişiye tamamlamaya çalış bence. günlük ve misafir için çatal kaşık bıçak takımı lazım nehir markası çok tavsiye ediliyor ben daha alamadım ama nehir alacagım alırsam. mutfağın ıvır zıvırı çok; limon sıkacağından tut, rendesi, sarımsak ezeceğine kadar, aile bornoz seti bambu olanını tavsiye edebilirim, misafir ev terliği falan filan çok şey var bu konu için hazırlanmış çeyiz listeleri var oradan aldıkça işaretliyorum. :16:
sitede çeyiz kampanyaları olan fikir alışverişi olan topikleri takip et, kolay gelsin hepimize :24:

Öncelikle hayırlısı olsun inşallah sorunsuz halledersiniz herşeyinizi:16:Çeyiz çok zevkli birazda ugraştırıcı ama çok eglenceli hiç bitmesin hep çeyiz yapayım istiyorum ben mesela:9:alıcagınız şeyler ve markalar tamamen sizin bütçenize bakıyor birazda ben ne alınacagını hangi markalara agırlık verilmesi gerektigi yazayım sizin gönlünüz baktıgında hangisini seçerse o güzeldir:16:

ÇKB takımı ben jumbo tercih ettim bütçeniz iyiyse jumbo en önde sonrasında Hisar düşünebilirsiniz buradan gördügümde Nehir markasınıda öneriyorlar biraz daha uygun o markayada bakabilirsiniz.

Misafir için,günlük için YEMEK takımı benim tercihim yine jumbo oldu ama porselende çok fazla çeşit ve marka var içiniz rahat olsun gönlünüze göre bulursunuz muhakkak önerebilecegim şayet başka tercih yapmam gerekseydi Bernardo,Kütahya,Güral olurdu.

TENCERE SETİ sıra gibi oldu yine çelikte bir numara gördügüm jumboyu tercih ettim :9:bir göz atın derim eğer başka tercih yapmak durumda olsaydım Fissler,Tefal,Hisar en son Korkmaza bakardım belki.Düdüklüde Fisslerı öneririm benim tercihimde öyle oldu.Teflon tercih edecekseniz Tefali öneririm.Seramik tercih edecekseniz Korkmazı öneririm.

NEVRESİM,PİKE,BATTANİTE,HAVLU TAKIMLARI kesinlikle alınması gerekenler arasında ama önerim az az almak evlendikten sonrada alabilecegiz yani abartmamak gerek 2-3 tane bizim için nevresim pike 1-2 tane battaniye misafir içinde 2 tane bulundurulsa yeterli havlular fazla olursa o kadar kolay olur ama fazladan kastım 10dan fazla degil yeterli ölçüde sonuçta sürekli elimizin altın yıkayabilecegimiz degiştirebilecegimiz şeyler bunlar yorgan yastıkları aynı şekilde bence marka olarak Sarev,Taç öneririm.

ELEKTRİKLİ ALETLER sıralamam Braun,Philips,Bosch,Tefal,Korkmaz diye gidebilir tabiki önemlilerin altına çizersem blender ve epilasyon aletlerinde Braun,Elektrik süpürgesinde Philips ve Bosch,Ütüde Philips ve Tefal,kattle,tost makinası bunlarda gerekliler arasında bence onlarıda belirttigim markalar arasında tercih edilirse pişman olunmayacaktır.Diğer ekmek kızartma,ekmek yapma,yogurt makinası,katı meyve sıkacagı,küçük el süpürgesi bunlar siz gerekli oldugunu düşünüyorsanız alıcagınız şeyler yani olmasada büyük eksiklik hissedilmez.

Eksik birşeyler varsa sormak istediginiz yardımcı olurum uzun süredir araştırmalarıma dayanarak oluşturdugum bunlar inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur herşey gönlünüzce olsun:nazar::16:

Son düzenleme:
hosgeldin canım ben de cok eski sayılmam ama burda coook sey ögrendim en basta iyi niyeti gördüm herkes birbirine yardımcı olmaya calısıyor. bende eylül gibi basladım ceyizime bişeyler almaya. elimden geldiğince düğünüme kadar yavas yavas her seyi tamamlamak istiyorum düğünden sonraya mınımum borc kalsın benim alacaklarımdan yani niyetim o Rabbim nasip ederse tabi:16:
suanda sadece erkek arkadasım var niyetimiz inşAllah evlilik ama nişanlı değiliz henüz 2015-2016 da olur diye tahmin ediyorum.
bu da benim çeyizim nacizane fikir edinebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...ronik-uykucunun-ceyizi-kararsizliklari-d.html :16:
eger düğünüm bi sene kadar yakın olsaydı büyük parcaları toptan taksite girer ödemeye calısırdım ama daha uzun süren varsa indirimleri takip et sen de canım burda birbirimize kampanyaları önerdiğimiz topikte var. epey bi alıstım artık ben yeniyim ama :1: ev tekstili ürünlerine basla bence. mutfak için bişe alsam mı dıye cok kararsızdım ben,yenileri cıkar dedi herkes. hiç aklımda yokken bi anda girdim gezmek için bernardoya, cooookkk begendim yemek takımımı,hediyesi ckb takımı, ayrıyetten aldığım kahvaltı takımımı. aldım cıktım. taksiti azalınca tencere setlerini arastircam inşAllah. hep begenirim ben,bence fikrim değişmez diyecegin şelere öncelik ver bence. istediğin zaman fikir paylasımı yapabiliriz :16::16:

canım ben çelik tencere, çkb, çaydanlık vs. şeylerde kütahya, aryıldız , korkmaz tercih ettim
döküm tencere ve teflonda taç ve tefal

elektronikte blendır setinde tefal, su ısıtıcısında korkmaz, ütüde philips, tost makinesinde korkmaz ayrıyeten mikser aldım onuda homend den aldım neredeyse her markadan bir şey almışım:1:

nevresim, pike ,battaniyede ve yorganda , en çok taçı tercih ettim ama onun yanı sıra jua, mink de aldıklarımın arasında.

havluda english homu topladım resmen:) özdilek ve mor menekşe de aldım.

Çooooooooooook çok teşekkür ederim hepinize, cevap atmanız bile benim için çok önemliydi :)

Ve bu hazırlıklara giriştiğime göre artık fikir alma zamanı :) Bugün yollara düştüm, biraz mağaza gezdim. Beğendiğim seti sizinle paylaşmak istedim.

Korkmaz bir kampanya yapmış, aşağıda linklerini attığım ürünler set halinde 2600 tl. Fiyat bana iyi geldi, kaliteyi düşününce. Aşağıdaki modelleri beğendim ben de. Fikrinizi almak istedim :)

Korkmaz | Lezzet Uzmanı

Korkmaz | Lezzet Uzmanı

Korkmaz | Lezzet Uzmanı

Çooooooooooook çok teşekkür ederim hepinize, cevap atmanız bile benim için çok önemliydi :)

Ve bu hazırlıklara giriştiğime göre artık fikir alma zamanı :) Bugün yollara düştüm, biraz mağaza gezdim. Beğendiğim seti sizinle paylaşmak istedim.

Korkmaz bir kampanya yapmış, aşağıda linklerini attığım ürünler set halinde 2600 tl. Fiyat bana iyi geldi, kaliteyi düşününce. Aşağıdaki modelleri beğendim ben de. Fikrinizi almak istedim :)

Korkmaz | Lezzet Uzmanı

Korkmaz | Lezzet Uzmanı

Korkmaz | Lezzet Uzmanı

Canım çkb ve tencere takımı çok beğendim ama yemek takımını beğenmedim. ben kütahyadan 5 ad çelik tencere takımı yemek takımı çkb takımı kahvaltı takımı hepsini 1200 tl ye almıştım.

Canım çkb ve tencere takımı çok beğendim ama yemek takımını beğenmedim. ben kütahyadan 5 ad çelik tencere takımı yemek takımı çkb takımı kahvaltı takımı hepsini 1200 tl ye almıştım.

Çok uyguna almışsın canım, hem de kütahya porselenin. Benim biraz tez canlı bir halim var:17: Hemen beğendiğimi alayım istiyorum ama beklemekte fayda var sanırım. Bu arada bu set için bir de kare yemek takımı beğendim ama onun fotosunu bulamadım. Bulursam onu da paylaşıcam.

Korkmaz | Lezzet Uzmanı

Korkmaz | Lezzet Uzmanı

Korkmaz | Lezzet Uzmanı

canım tencere seti ve ckb takımında yani eçlik ürünlerde korkmaz olabilir ama bence yemek takımında diğer markalara bakmalısın. set diye begenmediğin bişe alma bence yemek takımı modelini pek begenmedim ben acıkcası daha güzelleri bulacagından eminim canım.dediğim gibi uygun olsun diye sette begenmediğin şeyleri alma bence sonrada değiştirmek istersn hemen cunku :1:

Taze çıtır gelincik aramıza hoşgeldin öncelikle :3:

Hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin ve darısı da biz bekar çıtırcıkların başına inşallah :21:

Kuzum detaylı yazmayı çok isterdim ama bu çeyiz olayı tabir-i caizse yılan hikayesi benim için,

Ama zaman zaman çeyiz alışverişleri, dekorasyon ve bir çok farklı konu üzerinde paylaşım yaptığım bir bloğum var, göz atarsan faydalı bilgiler edinebileceğini düşünüyorum nacizane :17:

Çeyiz listesi için sana bloğumun postlarından birinin linkini kopyalıyorum, vaktin olursa bir göz atarsın :31:

Yeniler Kendini Hayat: Biz Ettik Siz Etmeyin Diye Deneyimli Çeyizciden Nacizane Mutfak Alışveriş Tiyoları :)

Selametle kal tatlım :54:

tatlm meraba :) bnde yeni gelin adayıyım :) tantitoniden çaydanlığı kaça aldın?
merhaba; hoşgeldin aramıza :46:
öğrenecek çok şey bu siteden. ben de 2014 yazında evleneceğim. yeni yeni almaya başladım çeyizi
nevresimler
takımı havlu
tost makinesi
mutfak robotu
misafir için yemek takımı
çift kişilik battaniye, bimeks de indirimden fakir marka ütü aldım geçen gün, tantitoniden çaydanlık aldım günlük kullanım için.kahvaltı takımı alabilirsin istersen, günlük yemek takımı lazım ama 12 kişiye tamamlamaya çalış bence. günlük ve misafir için çatal kaşık bıçak takımı lazım nehir markası çok tavsiye ediliyor ben daha alamadım ama nehir alacagım alırsam. mutfağın ıvır zıvırı çok; limon sıkacağından tut, rendesi, sarımsak ezeceğine kadar, aile bornoz seti bambu olanını tavsiye edebilirim, misafir ev terliği falan filan çok şey var bu konu için hazırlanmış çeyiz listeleri var oradan aldıkça işaretliyorum. :16:
sitede çeyiz kampanyaları olan fikir alışverişi olan topikleri takip et, kolay gelsin hepimize :24:

wla canm ben çook beendimm :) güle güle kullannn :)

Korkmaz | Lezzet Uzmanı

Korkmaz | Lezzet Uzmanı

Korkmaz | Lezzet Uzmanı

kızlar bnde hemen bi soru sıkıştırayım araya :) yaa şimdi mudo da indirm war çatal bıçak takımında 29.50 olmuş 24 parçası ben çok beğendim ama kararsız kaldım acaba paslanma falan yapar mı die bilen waar mı yada duyan falan çook saolun :)

tatlm meraba :) bnde yeni gelin adayıyım :) tantitoniden çaydanlığı kaça aldın?

merhaba :16: 75.50tl olması lazım fiyatı. modeli de bu internet sitedekiyle aynı fiyat oradan da bakabilirsin :24:

Eklentiler

• $çaydn.webp
    $çaydn.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 87
Taze çıtır gelincik aramıza hoşgeldin öncelikle :3:

Hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin ve darısı da biz bekar çıtırcıkların başına inşallah :21:

Kuzum detaylı yazmayı çok isterdim ama bu çeyiz olayı tabir-i caizse yılan hikayesi benim için,

Ama zaman zaman çeyiz alışverişleri, dekorasyon ve bir çok farklı konu üzerinde paylaşım yaptığım bir bloğum var, göz atarsan faydalı bilgiler edinebileceğini düşünüyorum nacizane :17:

Çeyiz listesi için sana bloğumun postlarından birinin linkini kopyalıyorum, vaktin olursa bir göz atarsın :31:

Yeniler Kendini Hayat: Biz Ettik Siz Etmeyin Diye Deneyimli Çeyizciden Nacizane Mutfak Alışveriş Tiyoları :)

Selametle kal tatlım :54:

Çok teşekkür ederim, hemen girip bakıyorum.

Ve gerçekten ne kadar zormuş, nette ürünlere bakıyorum tamam bu diyorum sonra burada sizin yorumlarınızı okuyorum aklım başka bir şeye kayıyor :D Sanırım seçerken hem kaliteli olsun hem uygun olsun diye bakmamak gerekiyor. Birine karar vermeliyim :51:

kızlar bnde hemen bi soru sıkıştırayım araya :) yaa şimdi mudo da indirm war çatal bıçak takımında 29.50 olmuş 24 parçası ben çok beğendim ama kararsız kaldım acaba paslanma falan yapar mı die bilen waar mı yada duyan falan çook saolun :)

Önceeeeee hoşgeldiiiiin :) :)

Mudodaki çatal bıçak takımına gelince, benim çok yakın bir arkadaşım şu puantiyeli olanlardan aldı. Siyah beyazdı, 'dı' diyorum çünkü makinada yıkandıkça renkleri bir garip oldu. Bir de yeni farkettiğimiz birşey var, çatalında özellikle paslanma oldu.

ayy ozaman hiç bulaşmamk lazm :( aslında çok güzeller hatta benzerlerine göre baya uygun fiyatlılar bernado da wardı aynı takım 59.90 a inmiş ondan bu çok hesaplı geldi ama demek ki ucuzluktan almicazz :) çook saol tatlm peki acaba gündelik kullanmaya nler almak lazm bnm normal misafirliğim war da günlük daha spor daha sewimli bişler istiorm :)
Önceeeeee hoşgeldiiiiin :) :)

Mudodaki çatal bıçak takımına gelince, benim çok yakın bir arkadaşım şu puantiyeli olanlardan aldı. Siyah beyazdı, 'dı' diyorum çünkü makinada yıkandıkça renkleri bir garip oldu. Bir de yeni farkettiğimiz birşey var, çatalında özellikle paslanma oldu.

ayy ozaman hiç bulaşmamk lazm :( aslında çok güzeller hatta benzerlerine göre baya uygun fiyatlılar bernado da wardı aynı takım 59.90 a inmiş ondan bu çok hesaplı geldi ama demek ki ucuzluktan almicazz :) çook saol tatlm peki acaba gündelik kullanmaya nler almak lazm bnm normal misafirliğim war da günlük daha spor daha sewimli bişler istiorm :)

Onu ben de bilmiyorum işte :37::37:

Sanırım ne önerirlerse onu alıcaz ikimizde :37::37:

Back
X