Selam hanimlar, umarim herkes iyidir.. Aslinda uzun zamandir aklimda bir plan vardi ama bir turlu denk gelmedi ve dun aksama nasip oldu.. Uzatmadan konuyu yazayim: Benim bir eski sevgilim bana cok kotu seyler yasatmisti ve ayni zamanda beni dolandirdi da.. Neyse ben onun yuzunden cok kotu seyler yasamistim ve ona karsi hic ofkem dinmemisti.. Ben bir yardimsever dernegine uyeyim, ben uye olduktan bir sure sonra eski sevgilim de olmus ayni dernege.. Gerci bilinen de bir yardimsever dernegi ama yine de tesaduf mu bilemedim.. Neyse bu dolandirici adam utanmadan bu dernekte gorev almaya basladi.. Ben dernektekilerle baya iyiyim yani cevrem de var orada, hatta aralarindan bir beyle karsilikli olarak hoslasiyoruz (gibi, daha flort vs yok) Eski sevgilim o dernege benden sonra katildi tabi, neyse.. Uzatmayayim dun bir toplanti tarzi bir sey vardi dernektekilerle (resmi bi sey degil, dernektekilerin ozel kutlamasi gibi bir sey) Neyse ortamda on civari kisi vardi, hoslastigim bey de vardi ve eski sevgilim de vardi.. Ortamda bir iki kisi disinda kimse dogru duzgun bizim exle aramizda gecenleri bilmiyordu.. Neyse kutlama basladi, sohbet ilerledi.. Birden gaza gelip bir sekilde konuya girdim ve butum ofkemle eximin yaptiklarini herkesin icinde soyleyip onu rezil ettim.. Herkes sok oldu, ne diyeceklerini bilemediler.. Hoslastigim cocuk da basini onune egdi, ne diyecegini bilemedi.. Neyse bu exim sacma sapan kendini savunmaya kalkti tabi savunamadi dogal olarak.. Sonunda bir hisim firlayip gitti.. O gittikten sonra herkes bana destek verir gibi bakti ama bir yandan da arada kalmislardi.. Bundan sonra o dernekle ilgili ne olur bilmiyorum ama ben hincimi aldim.. Buraya da anlatmak istedim, belki fikir veren ve benzer seyler yasayanlar vardir.. Okudugunuz icin sagolun